Ga naar inhoud

Geert68

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Geert68

  • Verjaardag 19-09-1968

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 8.1

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Matige Kennis

Geert68's prestaties

  1. Neen, heb vorige week het nogmaals geprobeerd met een installatie win 7 maar nopens. Had ook al een brief geschreven om terug te posten en kan ik dus nu gelijk doen. Telkens ik een installatie doe (en dit is niet mijn eerste) dan krijg ik links de start en recht de klok button te zien. Maar bij deze pc (Sony pcg-7M1M) (laptop zonder scherm (stuk) = extern scherm) niet. Dus ik ben tot de conclusie gekomen dat het ergens aan de laptop (=Lt (lt)) zelf is. Met dit schrijven heb ik een Toshiba laptop welk het scherm ook van stuk is en een extern scherm gebruik. Maar hier heb ik wel alles in beeld. Ik heb deze lt ( Sony pcg-7M1M) al op diverse monitors aangesloten (en geïnstalleerd (win7)) maar telkens hetzelfde probleem. Nu denk ik niet dat het softwarematig of de videokaart is maar eerder een bedrading die stuk (ontkoppeld) is. Ook kan ik mij herinnering dat je met vroegere schermen het beeld links naar rechts (of rechts naar links) kon verschuiven en links en rechts naartoe kon brengen (krimpen) maar dit blijkt mij niet te lukken. Ik ben soms te moe (lui) om hem weer open te doen om te kijken waar de fout is.
  2. Geert68

    Oude pc

    Hey Passer, dank voor je antwoord. Hij had zich vergist, het is XP. Maar dan nog denk ik dat die pc jonger is. Maar hij gaat er binnenkort een andere pc hebben. Dit topic mag afgesloten worden. Maar wil je even naar deze link gaan? Is er ook eentje van mij. http://www.pc-helpforum.be/topic/64032-geen-volledig-beeld/ Met dank Geert
  3. Geert68

    Oude pc

    Hallo iedereen, Vraagje. Kan je op een pc van ongeveer 20 jaar Windows 7 zetten? Verder heb ik geen gegevens van die pc. Heb dit gisteren gehoord dat iemand dat heeft maar hij zelf kent niets van computers. en daarom heb ik mijn twijfels. Dank
  4. Ja dan, zoals je al voorstelde zal ik die andere twee (25V 820µF) ook maar vervangen. Zoals eerder gezegd. Echt wel bedankt voor jou inbreng.
  5. Ach Porrelaar, het lijkt me beter om twee nieuwe te kopen. Wat die twee andere betreft (er naast), zijn 25V 820µF. Dus, ja, die kan ik mss beter ook vervangen, dank je. Het merk van de Elco's is Sam Young. De link die je postte https://www.google.be/search?q=condensator+16V+1000µF&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=yvWuV-mPMs3v8Aezq4HIDQ&gws_rd=cr#q=condensator+16V+1000µF&tbm=shop die werkt niet. Maar dat kan geen kwaad voor mij Je zegt dat die van Panasonic duurder zijn. Het zal zeker goedkoper zijn indien ik hem laat herstellen. Je lijkt me echt wel een Panasonic person . Neen, van de week ga ik er halen en laat je zeker iets weten. Echt wel bedankt voor jou inbreng.
  6. Porrelaar, ja mijn motoriek en zicht gaat er ook niet op vooruit (toch wel jammer he . Ja die voetafstand, daar had ik ff geen rekening mee, dank je. Toch ff een andere vraag. Zou ik er van 16V 1000uF 16V 1500uF kunnen insteken? Zoals ik eerder zei ik ben geen elektronicus. Maar die heb ik wel. Anders ga ik volgende week naar de winkel http://www.rato.be/ Voor het losmaken heb ik een zuigpompje. Als het allemaal gelukt is laat ik zeker iets weten. Dank voor al de info en tip want die hebben mij zeker al de motivatie gegeven om er aan te beginnen.
  7. Hoi Porrelaar, heb de monitor uiteen gehaald en inderdaad, twee elco's staan wat bol.
  8. Nokiaprox, nee, dit heb ik nog niet geprobeerd, maar wel op een andere Samsung. Maar die monitor ben ik nu aan het uiteen halen want daar is waarschijnlijk een condensator van stuk. http://www.pc-helpforum.be/topic/64081-lange-opstart-scherm/ Droske, een screenshot zal op een andere keer gebeuren. Waarschijnlijk nog in het weekend. Porrelaar, idd heb ik ook al gedaan.
  9. Hoi Droske, Lukt ook niet. Heb al verschillende computers met windows geïnstalleerd en normaal krijg je na afloop een volledig beeld (resolutie kan je nog aanpassen) maar nu niet. Zou het de videokaart kunnen zijn?
  10. Hallo iedereen, Ik heb een Samsung Syncmaster T220 welke steeds goed werkte maar nu enkele weken steeds moeilijkheden heeft met opstarten. Dit kan wel een half uur (of meer) duren. Ik ben geen elektronicus maar ook niet onhandig. Weet iemand of het een condensator kan zijn of iets anders? Of is het misschien iets van de fabrikant zelf dat de monitor stuk gaat na enkele jaren? Mvg Geert
  11. Hoi Falstring Heb ik al gedaan. Als je naar de foto's kijkt dan zie je geen start button en de klok staat er ook niet volledig op.
  12. Sorry voor de te grootte foto's, weet niet wat ik mis heb gedaan.
  13. Hallo iedereen Ik heb hier een Sony pcg-7M1M zonder scherm waar ik een los scherm hen op aan gesloten. Dan installatie van Windows 7 erop maar krijg volgend probleem (foto's). Weet iemand wat het zou kunnen zijn? Ik ga er geen nieuw scherm voor kopen want het is de bedoeling om hem op tv aan te sluiten. Alvast bedankt.
  14. Hallo iedereen, Heb het volgende probleem. Heb een Acer Aspire 7720G waarvan hij opstart met het logo Acer. Ik zou zeggen, vrij normaal, maar het scherm is gesplitst boven en onder. Dus krijg het twee keer te zien (ben niet dronken ;-)). Er stond eerst Visa op en de drivers geüpdatete. Dan was het oké maar dan kreeg hij het weer. Een nieuwe installatie gedaan maar nu met Windows 7 Home. En nu komt het. Nu krijg ik steeds (nog altijd in tweevoud) “ opstartherstel starten (aanbevolen)” “Windows normaal starten”. Maar daarmee is het probleem niet mee opgelost. Ik zou mss terug opnieuw kunnen installeren maar dan neem ik niet de oorzaak weg. Ik denk nu wel dat het een hardware fout is maar wat kan ik doen? Mvg Geert
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.