Ga naar inhoud

Dhaese

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Dhaese

  • Verjaardag 13-06-1989

Dhaese's prestaties

  1. Hallo ik heb juist windows 7 geinstalleerd zonder problemen , maar ik heb alleen geluid via mijn boxen , ik heb geluid via mijn pc scherm maar niet via mijn boxen. Zou iemand mij hierbij kunnen helpen ? Alvast bedankt
  2. ja de printer staat gedeeld. Ik zelf en andere laptops hebben allemaal windows vista
  3. Hallo allemaal. Thuis zitten we hier met 3 pc's op het netwerk. Maar we hebben maar 1 printer en die is aan gesloten op mijn pc de hoofdpc. Daarom zou ik graag maken dat iedereen vanaf zijn pc kan afdrukken en niet iedere keer dat ik die bestanden enzo moet gaan halen. Mijn probleem is dan: ik heb ingesteld normaal dat iedereen zou kunnen de printer gebruiken. Maar ik zat dan op de laptop van mijn ouders en wou die printer toevoegen maar hij vind dan helemaal geen printers in het netwerk. Hou zou ik dit dan helemaal kunnen oplossen ? Ik heb ook al geprobeerd om via hun laptop de printer via mijn pc te selecteren maar dan hoef ik een usernaam en wachtwoord in te vullen voor in mijn pc te geraken. Maar ik weet helemaal niet wat die naam en wachtwoord zijn. Hoe kan ik dit helemaal oplossen zodat iederen kan afprinten van op zijn pc? Alvast bedankt!
  4. ja alles gedaan en het lukt! Bedankt Dikken! Nu kan ik terug mijn ipod vol zetten met muziek voor op kamp xD
  5. hmm nee. ik heb geen idee hoe ik die driver kan unistallen en dan terug installen en waar ik die kan halen. Zou je het mij mss eens kunnen uitleggen ?
  6. Hallo allemaal. Ik zit met een probleem namelijk het probleem dat mijn pc mijn ipod niet meer herkent. Het is nu al een paar weken zo en ik wist niet hoe het op te lossen daarom vraag ik hier eens om hulp. Hier afbeelding van mijn probleem Alvast Bedankt!
  7. Hallo allemaal! Wij hebben thuis sinds een paar dagen een laptop. En nu wil ik dat deze laptop kan gebruikt worden met draadloos internet. Maar ik heb al een paar pogingen gedaan om met mijn laptop binnen te geraken op mijn draadloos internet maar dat lukt niet gij zegt heel tijd dat ik een verkeerd pass geven . Ik heb zo een modem/router die ik heb gratis gekregen bij belgacom tv het is zo'n philips. Kan iemand mij uitleggen hoe ik mijn settings moet zeggen voor alles in orde te krijgen ? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.