Ga naar inhoud

blckmrleen

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

blckmrleen's prestaties

  1. ik heb gezocht naar updates, ik heb ergens een driver voor windows 10 gezocht en deze werkt dus wel. hij doet het dus weer zoals het hoort
  2. oh hahaha . ik zal dat eens proberen. bedankt!!
  3. ik heb de gehele windows site doorzocht, maar misschien ben ik heel stom, maar ik heb geen drivers kunnen vinden. enig idee waar ik die op de site zou kunnen vinden?
  4. hallo, ik heb een tijdje windows 7 gehad waar ik een driver op had geinstalleerd voor een touchpad zodat ik kon scrollen met de rechterkant van mijn touchpad. nu heb ik een tijdje geleden geupdate naar windows 10. helemaal prima, totdat er updates kwamen. nu kan ik niet meer scrollen. ik denk dat de driver was verwijderd ofzo? dus ik naar de site van packard bell gegaan en ik wilde dus weer een driver installeren. het probleem was, ik kon geen driver kiezen voor besturingsprogramma windows 10. dus heb ik er maar eentje voor windows 8 geïnstalleerd. dat werkte alsnog niet. ik heb alle andere mogelijke touchpad drivers geïnstalleerd, maar alsnog kan ik niet scrollen met mijn touchpad. is hier een andere oplossing voor, of kan ik ergens drivers voor windows 10 downloaden? alvast bedankt!
  5. Hoi, ik heb een Packard Bell en mijn laptop is vandaag vastgelopen. Ik ben toen weg gegaan, en toen ik terug kwam zette ik mijn laptop weer aan en kwam ik in een programma genaamd opstartherstel. Hij is de hele tijd dingen aan het scannen, maar dan zegt mn laptop dat er een foutmelding is. Wanneer ik na het opstarten heel vaak op f8 druk, komt er een opstartscherm waarop ik alle opties heb geprobeerd maar niks helpt. Ik ben hopeloos en kan nu niks meer met mn laptop, iemand enig idee hoe ik m zo kan opstarten dat ik weer gewoon bij mn normale programma's kan? Groetjes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.