Ga naar inhoud

mantajappo

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mantajappo

  1. in de oude skype kon je het gewoon wissen via privacy ,maar nu kan ik niks vinden ??? - - - Updated - - - dit is nergens te vinden in de nieuwe skype die ik heb geinstalleerd??
  2. dat is de oude skype,dat wist ik ook wel,maar de nieuwe skype (de vervanger voor MSN Messenger)ziet er heel anders uit
  3. ik heb net msn over gedaan in skype,hoe kun je daar je bel geschiedenis verwijderen?? bij de normale skype kun je dit uitschakelen
  4. van de een op de andere dag zie je de externe HD niet meer,heb al geprobeerd wat bij vorige vragen al behandeld is ,maar werkt nog steeds niet,hij word wel vermeld bij hardware veilg verwijderen .
  5. Jammer ik had meer van deze site verwacht !!!!
  6. kijk eens of het niet foto,s zijn die verticaal gemaakt zijn die niet gebrand worden,heb ik al eens een vraag over gesteld maar geen oplossing?????
  7. als je de verticale foto,s toevoegt in dvd maker ,zie je ze wel ,maar als de dvd gebrand is zijn het zwarte beelden die getoond worden ,als je ze wil toevoegen in movie maker worden ze gewoon niet getoond in het scherm als je ze geimporteerd hebt????
  8. Kan iemand mij vertellen waarom verticale foto,s niet verwerkt worden in windows DVD maker en ook niet in Movie maker???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.