Ga naar inhoud

laurevl

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door laurevl

  1. Hallo Ik had recent problemen met mijn smartphone waardoor deze gereset moest worden. Er is echter iets misgelopen met de back up en de foto's op de interne opslag zijn allemaal weg. Er waren foto's bij van overleden dierbaren dus wel van grote emotionele waarde. Bestaat er iets in deze moderne hightech wereld waardoor ik die foto's terug kan krijgen? ? Ik heb programma's geprobeerd maar mijn smartphone werd nooit gedetecteerd.. Het enige programma dat werkte was iets in de aard van dr. Fone android ofzo maar enkel de foto's die op de geheugenkaart stonder werden gevonden.. Please o please is er hoop? ? Alvast bedankt
  2. bedankt al voor de hulp, deze acties had ik zelf eens niet gevonden dit is wat er staat
  3. ik heb een micro sd kaart van 2 gb die door niets wordt herkend. ik vermoed wel dat ik ze ih verleden al heb gebruikt maar ik kan me niet direct herinneren wat erop staat. ik zou deze graag willen recupereren maar ze wordt niet gelezen. als ik ze in de camera steek komt erop 'kaart is vergrendeld', in mijn gsm is er zogezegd geen sd aanwezig en op de pc verschijnt ze niet. iemand een idee wat dit is?
  4. als ik op het liedje druk komt er 'de gevraagde track kan niet worden afgespeeld' op en gaat hij automatisch door naar het volgende dat wel kan worden afgespeeld. ik zie net dat de cd's in wma staan (windows media-audio bestand) en de rest in mp3. als dit het probleem is hoe kan ik deze dan omzetten in mp3? het is een acer liquid Z520
  5. ik heb onlangs een nieuwe smartphone gekocht en de sd kaart van mijn oude erin gestoken. alles werkt goed, ook de muziek speelt af maar enkel deze die gedownload is via youtube converter. cd's die geript zijn kan hij niet afspelen. weet iemand een oplossing aub??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.