Ga naar inhoud

BramDV

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reputatie-activiteit

  1. Vind ik leuk
    BramDV ontving reputatiepunten van superjona in Overstap van Console naar PC gaming (onervaren )   
    nogmaals nen dikke merci jona hier het resultaat . topic mag gesloten worden ! 
     
     
     


  2. Vind ik leuk
    BramDV gaf reputatiepunten aan superjona in Overstap van Console naar PC gaming (onervaren )   
    Azerty.nl zal het verschil terugstorten.
  3. Vind ik leuk
    BramDV gaf reputatiepunten aan superjona in Overstap van Console naar PC gaming (onervaren )   
    Raalte is voor ons Belgen inderdaad niet meteen in de buurt... 
     
    De meeste webwinkels met een uitstekende prijs/kwaliteitgarantie bevinden zich in Nederland. Naast Azerty.nl kan je ook nog bij Afuture bestellen, maar die bieden geen assemblage aan. Een iets dichter alternatief is Alternate in Antwerpen, maar die zijn over het algemeen vrij duur. Verder kan je ook nog eens proberen bij Coolblue, die hebben een tweetal winkels in België, maar die zijn ook iets duurder en bieden geen assemblage aan. 
  4. Vind ik leuk
    BramDV gaf reputatiepunten aan superjona in Overstap van Console naar PC gaming (onervaren )   
    You're welcome.  
     
    Handtekening vind je onder elk bericht van mij, net onder de 'Vind ik leuk' knop. Azerty.nl is heel betrouwbaar, heb er al meermaals besteld. Snelle verzending, zeer goed ingepakt en goede dienst na verkoop. 
  5. Vind ik leuk
    BramDV gaf reputatiepunten aan superjona in Overstap van Console naar PC gaming (onervaren )   
    Graag gedaan hoor.
     
    Het moederbord lijkt inderdaad verdwenen te zijn in de samenstelling. Hier vind je de samenstelling mét moederbord. Ik heb de Shinobi gekozen omdat ik er zelf een hele hoop gebruik en ze persoonlijk erg fijn vind. De kasten koelen uitstekend, hebben een goede bouwkwaliteit en zijn ook nog eens stil. Sommige goedkope behuizingen trekken de aandacht met opvallende kleurtjes, maar dat gaat dan ten nadele van de bouwkwaliteit. Een andere kast die bijvoorbeeld goed koelt en een goede bouwkwaliteit heeft is deze Corsair, inclusief ventilatoren met rode LED-lichtjes. 
     
    Als je je erg goed voorbereidt en handleidingen leest moet een assemlage zeker lukken, al is het niet zonder risico. Montage van de koeler is bijvoorbeeld allesbehalve gemakkelijk. Een gulden middenweg is misschien deze optie, waarbij Azerty.nl voor een lager prijsje de CPU, koeler en het geheugen al op het moederbord monteert, dan is het moeilijke werk al gebeurd. Windows installatie is bij beide opties niet inbegrepen, maar is in principe vrij simpel. Gewoon de Windows DVD insteken, ervoor zorgen dat de computer opstart via de DVD en dan is het inderdaad een doodsimpel installatieproces. 
     
    Het verschil tussen 1080p en 1440p is merkbaar, maar een gigantisch verschil is het ook weer niet. Wat eventueel ook nog een mogelijkheid is, is dat je gamet op 1080p met een scherm dat extreem hoge verversingssnelheden van boven de 120 beelden per seconde kan leveren, voor een ongeëvenaard vlotte ervaring. 
     
    Kijk ook nog even in m'n handtekening voor €10 korting + gratis verzending. 
  6. Vind ik leuk
    BramDV gaf reputatiepunten aan superjona in Overstap van Console naar PC gaming (onervaren )   
    Hallo Bram, 
     
    Allereerst van harte welkom op PC-Helpforum!  
     
    Je hebt zeker en vast gelijk, voor dat geld kan je toch net een betere samenstelling in elkaar steken. Ik heb een systeem gekozen dat vrij gelijkaardig is aan Systeem 1 hierboven, en is zeker en vast geschikt voor Full HD (en eventueel zelfs 4K) gaming op de hoogste settings en een vloeiende framerate. Snelle Intel i7 4790K processor, lekker veel RAM geheugen, een supersnelle (en stille) GTX 970 grafische kaart en een efficiënte voeding. In tegenstelling tot jouw systeem hierboven vind je ook een processorkoeler terug, die de temperatuur tijdens intensieve gamemomenten zal in stand houden. Ook zorgt het ervoor dat je computer een hoop stiller loopt.  
     
    Wat betreft het scherm, aan welke grootte had je gedacht? 24 inch of iets groter met 27 inch? Full HD of een hogere resolutie zoals 1440p of zelfs 4K? Muis en toetsenbord, moeten die gericht zijn op gaming?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.