Ga naar inhoud

Governator

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Governator

  1. *Huidige situatie: Monitor: Samsung SyncMaster 245B Motherboard: Gigabyte B75M-D3V Processor: Intel Core i5 PC & PS4 tegelijkertijd verbonden aan monitor via DVI (HDCP)-> HDMI met switch
  2. Recentelijk ben ik op zoek gegaan voor het mij aanschaffen van een nieuwe monitor. Deze zou vooral gebruikt worden met het doeleind tot gamen. Echter bij mijn zoektocht naar monitors treed er bij mij enige verwarring op. Het is de bedoeling mij een monitor aan te schaffen met voorkeur 2 HDMI-ingangen. (1x PC, 1xPS4 / eventueel DVI-D HDCP) Hierbij kijk ik ook naar de toevoeging van ingebouwde luidsprekers. De refresh rate op zijn minst 60hz. Nu is mijn vraag als volgt, betreffende de resolutie/refresh rate; Is het mogelijk een monitor met een resolutie HOGER dan 1920x1080, te laten afspelen met een refresh rate van MINSTENS 60hz, gebruik makende van de HDMI ingang? Zoals ik het begrepen heb, is dit enkel mogelijk wanneer men de DisplayPort-ingang gebruikt? Alhoewel het mij lijkt dat het onmogelijk is PS4 te verbinden via HMDI-naar-DP? (Bijkomende vraag: Waar is DP in godsnaam goed voor? Enkel voor grafische kaarten die deze uitgang hebben?) Indien dit wel mogelijk is, heeft u enkele suggesties?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.