Ga naar inhoud

thibaut

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

517 profielweergaven

thibaut's prestaties

  1. Ik heb ook net gemerkt, als ik rechts klik en ik druk op "print screen" dat het menu zichtbaar word ook de andere acties worden zichtbaar, zonder de knop blijft alles onzichtbaar...
  2. Mijn pc doet heel raar, na en soms tijdens het spelen van een spel (bv.: runescape, css, minecraft...). Wat mijn pc doet is niet goed uit te leggen. De acties die ik doe worden niet weergegeven.. zoals rechts-klikken op alles, krijg ik niets te zien, het pijltje rechts op de menubalk toont zich ook niet. Ook alert boxes van software programma's zie ik alleen een kader met doorzichtige content in. Als ik rechtklik op een map en ik hover mijn mujs op andere mappen krijg ik het wel te zien... Hier is een youtube filmpje waar ik laat zien wat normaal niet te zien is, doordat de recorder actief is, werkt het blijkbaar wel terug maar nadien weer niet meer. De enigste oplossing is het herstarten van mijn pc... Alvast bedankt.
  3. Je kan dit artikel eens bekijken, http://www.reviversoft.com/nl/blog/2013/12/how-to-find-out-the-cause-of-your-bsod .
  4. Ik zou een ssd kaart willen kopen om daar mijn windows op te laten draaien en alle andere apps op de schijf die ik dan nu heb. Als ik nu een ssd kaart koop welke kabel heb ik nodig voor het overzetten? En als het allemaal over gekopieerd is, kan ik dan deze schijf die ik nu heb formatteren?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.