Ga naar inhoud

Drekepeke

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Drekepeke

  • Verjaardag 10-07-1989

Drekepeke's prestaties

  1. Als ik één maal op verkennen klik dan krijg ik twee mappen te zien namelijk hoofdgebruiker en openbaar. Als ik nogmaals op verkennen klik voor de map van hoofdgebruiker krijg ik alles te zien van mappen. Dus de mappen 'afbeeldingen', 'video', enzovoort maar de map documenten staat er niet tussen. Op mijn bureaublad staat Bureabladpictogrammen weergeven aangevinkt.
  2. Zoals je ziet op de foto staan er twee mappen gebruiker. En in geen enkele map zit de map Documenten. Zoals je ook links bij favoriete koppelingen ziet is werkt de link naar 'documenten' niet meer. Alvast bedankt voor de help!
  3. Even mijn vrij groot probleem uitleggen. Ik heb een Acer 5720Z met windows Vista. Ik was mijn eigen grote map waar de aparte mappen 'afbeeldingen', 'video', 'muziek', 'favorieten', 'bureablad', 'contactpersonen', 'downloads', 'opgeslagen spellen', 'zoekopdrachten, 'koppelingen' en 'documenten' in staan. Ik wou de mappen zoals 'zoekopdrachten', 'bureablad', ' koppelingen' enzovoort, kortom de mappen die je niet veel gebruikt in één map steken. Ik had dus een nieuwe map aangemaakt en die er in gestoken. Toen deed hij al een beetje raar, er waren ineens twee bureaubladkoppelingen enz. Maar na verder te hebben aangemodderd was ineens mijn map 'documenten' ook weg. Ik heb geprobeerd om bestanden terug te zoeken via de zoekfunctie maar er wordt niets gevonden. Als ik op de startknop duw en zo naar de map documenten wil gaan doet hij niets. Hij vindt dus niets meer van de map documenten. Dit is best wel een grote (tijdelijke?) ramp. Kan iemand mij helpen? Bedankt alvast
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.