Ga naar inhoud

Mar1ann3

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Mar1ann3

  • Verjaardag 16-05-1976

Mar1ann3's prestaties

  1. Een collega zegt mij hier dat ik via mijn draadloos internet thuis een netwerkje kan maken met mijn vriend zijn PC (laatste cijfertje van IPadres moeten elkaar opvolgen bij de 2 PC's, dat zal ik wel kunnen denk ik) en dat ik die backup dan zo op zijn externe harde schijf kan zetten... 'k vind het wel een rare omweg (waarom doet die Acer dat niet als die Externe harde schijf aangesloten is en zou hij het wel doen op een andere PC of laptop via een netwerkje) maar denken jullie dat dat een oplossing zou zijn? Ik zie dat eigenlijk niet zitten om godweethoeveel geld te betalen voor een backup, terwijl dit eigenlijk gratis zou moeten zijn.
  2. Die Norton Ghost, is dat iets gratis of moet daarvoor betaalt worden?
  3. Zijn er misschien andere manieren om die backup te maken, zonder die Acer Recovery? Belangrijkste is uiteindelijk dat ik die backup heb veronderstel ik...
  4. Hallo, Ik heb net een Acer Aspire One gekregen en ik wil een backup maken. Probleem is dat die Acer Recovery vraagt om 8 Cd's of 2 DVD's in te geven maar in die laptop kan geen CD of DVD ingestoken worden. Ik heb de externe harde schijf van mijn vriend genomen om die backup daarop te zetten maar dat lukt niet. Ik krijg blijkbaar enkel de mogelijkheid om met DVD's of CD's te werken. Eerlijk gezegd snap ik niet waarom een apparaat waar gewoon geen DVD-of Cd-schuifje inzit, vraagt om met DVD's of CD's te werken. Vermits het niet lukte om een backup te maken met die externe harde schij, zou dat wel lukken met een USB-stick? (heb het nog niet geprobeerd want dat gaat iets meer dan 4GB plaats nemen en heb een stick van 4GB, moet dus één halen met meer plaats)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.