Ga naar inhoud

poekiepooh

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

poekiepooh's prestaties

  1. Ik heb internet dat is het enige wat ik kan op dit ogenblik. Ik heb het programma proberen uitvoeren maar kreeg terug het gekende berichtje te zien namelijk : "Kan de service niet starten omdat deze is uitgeschakeld of omdat het geen ingeschakelde apparaten met zich heeft verbonden" Geen logje dus want ik krijg het programma niet gestart in normale modus.
  2. Nadat de mislukte poging om het programma "speccy" te downloaden en te installeren ben ik naar veilige modus gegaan zoals met alle vorige programma's. In veilige modus met netwerkverbinding is het downloaden en installeren gelukt en kon het programma starten. Het was nog maar een ogenblik vertrokken of er kwam al een foutmelding namelijk deze : "cpu dll - initialisatie is mislukt (fout 2) ! Bepaalde informatie zal niet worden weergegeven! " Dus kan ik u de gevraagde info niet geven
  3. Het lukt allemaal niet. Ik heb een probleem met de back-up die fout geeft. Als ik de back-up wil instellen of bestanden uit back-up zou willen terug zetten krijg ik deze melding " c:\windows\system32\sdclt.exe niet nader omschreven fout". Bij windows repair all in one geeft de back-up ook al een foutmelding. Dat is waarschijnlijk waarom het niet lukt. Ik word hier moedeloos van. Maar toch bedankt dat u mij blijft helpen met dit probleem.
  4. Ik heb die "Windows Repair All-in-one" ook al terug uitgevoerd als administrator in veilige modus met netwerkverbinding maar na meer dan 5 uur zonder resultaat heb ik het stop gezet.
  5. In veilige modus met netwerkverbinding is het gelukt . Ik krijg de melding : "Er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden", zoals u al aangaf in uw tekst.
  6. Ik kan niets uitvoeren als administrator want dan krijg ik de melding " Kan de service niet starten omdat deze is uitgeschakeld of omdat het geen ingeschakelde apparaten met zich heeft verbonden" Dat geld voor alles. Ik kan zelfs niets updaten want dat lukt ook niet en als ik probeer een update te doen als administrator krijg ik de eerder vermelde melding ook. Kan deze handeling ook via veilige modus?
  7. Ik heb dit enkele keren geprobeerd maar er flits een klein scherm op dat zo danig snel terug weg is dat ik er niets van kan zien en er gebeurd niets. Moet ik hetzelfde een proberen in veilige modus met netwerkverbinding?
  8. "windows repair all in one" uitgevoerd in veilige modus met netwerkverbinding. Het programma loopt nu al 2 dagen en 4 uur en het blijft maar gaan.....
  9. Ik heb jammer genoeg zelf niks ingesteld Kan ik dit ergens terug veranderen,of kan dat niet?
  10. Ik heb dit geprobeerd maar krijg dit als reactie "De systeembeheerder heeft het systeem zodanig ingesteld dat deze installatie niet kan worden uitgevoerd"
  11. Ik heb bij wijze van test geprobeerd om de gratis proefversie van Norton antivirus te installeren maar kreeg weer deze vermelding : Kan de service niet starten omdat deze is uitgeschakeld of omdat het geen ingeschakelde apparaten met zich heeft verbonden.
  12. Ik heb dit programma gestart in veilige modus (kon het anders niet starten). Het is nu al bijna 12 u aan het lopen is dat wel normaal?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.