Ga naar inhoud

SIDNEY1234

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

SIDNEY1234's prestaties

  1. Beste forumbezoekers, Het lukt mij op de een of andere manier niet om een SQL file om te zetten naar een excel file. Ik ga naar: --> start --> gegevensbronnen --> gebruikers DSN --> toevoegen --> De vraag verschijnt: selecteer een stuurprogramma waarvoor u een gegevensbron wilt instellen. Hierbij maak ik de keuze SQL server --> De gegevensbron geef ik een naam Vervolgens duw ik op volgende en staat de gegevensbron met zijn desbetreffende naam tussen de gebruikersgegevensprogramma's. Mijn eerste vraag is: Is het gebruikersgegevensbron nu wel gekoppeld aan het bestand? Ik hoef namelijk in geen enkele stap het bestand te koppelen aan de gebruikersgegevensbron. Vervolgens ga ik naar excel --> gegevens --> van andere bronnen --> van sql server Vervolgens wordt er gevraagd naar een servernaam. Als ik dan de naam invul van de server die ik eveneens heb gebruikt bij de gebruikersgegevensbron krijg ik het kader ''Database en tabel selecteren". Bij tabel is het vlak leeg. Hoe kan ik hier het SQL bestand krijgen.
  2. Beste forumbezoekers, Ik ben opzoek naar een mogelijkheid om de iteraties tussen de tabellen (bijgevoegd in het bestand) aan elkaar te koppelen. Het lukt me wel om afzonderlijk de iteraties uit te voeren op een andere tabel (dus een nieuwe tabel te creeeren waar de iteraties op wordt uitgevoerd), maar hoe kun je alle iteraties op 1 tabel uitvoeren. Hoop dat jullie me kunnen helpen. Document illustratie Excel probleem.pdf
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.