Ga naar inhoud

andrevos

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door andrevos

  1. Door een verkeerde handeling heb ik windows xp (pro) als besturingssysteem geïnstalleerd op mijn oude pc naast windows xp (pro) - blijkbaar een niet illegale versie. De illegale versie staat op c, de nieuwe legale versie staat op de D-schijf. Met behulp van microsoft ben ik erin geslaagd dat de illegale versie niet meer verschijnt bij het opstarten, alwaar ik een keuze kon maken tussen de illegale of legale versie. Microsoft adviseerde om de illegale versie op de C-schijf gewoon te verwijderen. Dit lukt me niet. Ik krijg steeds het bericht flash10b.ocx kan niet worden verwijderd. Ik heb dan gtracht de C-schijf te formatteren maar dat lukt evenmin. Zijn er eventueel oplossingen voor dit fenomeen?
  2. Ik zoek een degelijke diascanner. Ik ben een aanbod gezien in de Aldi. Geen merk vermeld. Heeft iemand ervaring met deze scanner. Geeft hij voldoende kwaliteit?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.