Ga naar inhoud

ccindy22

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ccindy22's prestaties

  1. Op zich ben ik wel tevreden over die windows 7, maar ik dacht ik kan maar beter meegaan met de tijd want de ondersteuning stopt ooit naturlijk. Ook zullen er programma's zijn die de 7 niet meer gaan ondersteunen na een tijd. Dat is wel vreemd eigenlijk want ik heb die schermen niet gezien volgens mij.
  2. Ja, ik ben dus niet voor mijn pc gebleven tijdens de installatie, dus ik vermoed dat hij tussendoor die vragen heeft gesteld en aangezien ik dan niet antwoordde is hij gewoon doorgegaan.
  3. Het gaat inderdaad om een lokaal account. Ik ben nu teruggegaan naar windows 7, dat kon gelukkig wel zonder dat hij een paswoord vroeg en nu werk ik gewoon terug in 7. En bij het inloggen het paswoord dat ik vandaag al 100 keer gegeven heb en in windows 7 is het geen probleem. IK begrijp er echt niks van. Wil dat nu zeggen dat ik geen windows 10 kan hebben gewoon omdat er moeilijk gedaan wordt over mijn paswoord dat 1000% zeker juist is.
  4. Inderdaad, een upgrade. Wat nu wel heel straf is, na bijna 5uur op hold te staan bij microsoft heb ik het opgegeven, maar ik geef toch nog maar eens mijn paswoord in en nu ineens gaat hij wel verder! Vervolgens wil ik dan mijn paswoord veranderen en koppelen aan een microsoft account, maar daarvoor vraagt hij dus weer het "oude" paswoord. En daar zegt hij nu weer dat het fout is! Ik begrijp er niets meer van. Voordien had ik mijn pc al verschillende keren laten heropstarten zonder resultaat. In mijn mailbox wordt nergens iets gevraagd
  5. Hallo, Ik heb vanmorgen windows 10 geinstalleerd en na voltooiing moet ik gewoon met 1 van mijn gebruikersaccounts inloggen maar als ik mijn wachtwoord ingeef zegt hij dat dat onjuist is. Het is eeker het juiste wachtwoord, ik heb er vanmorgen (met windwos 7) nog mee ingelogd en de capslocks staat niet aan, de letters zijn niet anders omwille van een qwerty toetsenbord. Als ik op het oogje druk, zie ik gewoon heel juist het wachtwoord staan waar ik altijd al mee ingelogd ben. Ik hoop dat er mij iemans kan helpen want ik hang al twee uur aan de lijn van de helpdesk van microsoft maar nog steeds! op hold :-((( Alvast bedankt!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.