Ga naar inhoud

randyseegers

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over randyseegers

  • Verjaardag 10-09-1986

randyseegers's prestaties

  1. Bedankt voor uw antwoord, maar dit was mijn vraag niet. Ik ben op zoek naar één converter die meerdere .docx , .pptx , .xlsx (door elkaar heen in 1 map), met 1 simpele handeling kan converteren naar de oudere versies.
  2. Voor mijn werk krijg ik dagelijks tientallen mappen met hierin de 'nieuwe office file formats', dus met docx-jes, pptx-jes, xlsx-jes, etc. Deze bestanden dienen te worden omgezet naar de 'oude office file formats', dus naar .doc .ppt .xls , etc. Handmatig alle bestanden openen en ze 'opslaan als' de vorige office file formats is niet te doen, dus ik ben op zoek gegaan naar converters. Nu heb ik wel docx-to-doc , pptx-to-ppt, ,etc. converters kunnen vinden, maar dit zijn allemaal losse programma's. Ik ben dus op zoek naar 1 converter / programma, die alle bestanden in een map kan omzetten van de 'nieuwe' office file format, naar de 'oude'. Google heeft me niet kunnen helpen, heeft u een idee welk programma hier geschikt voor is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.