Ga naar inhoud

tequila86

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over tequila86

  • Verjaardag 27-06-1986

tequila86's prestaties

  1. Ben hier al de hele tijd aan het zoeken, nog geen oplossing gevonden, maar heb wel net gemerkt dat ik mijn laptop ook niet meer in de slaapstand kan zetten. Kan 'slaapstand' gewoon zelfs niet meer aanklikken...
  2. Hoi, daarnet kreeg ik bij het opstarten van mijn pc een meldingsvenster. Ik was iets te snel en klikte het meteen weg. Sindsdien is mijn beeld veel groter geworden, het is wat waziger en je ziet gewoon dat het anders is dan ervoor. Ik heb via de CTRL + scroll het beeld al iets kunnen verkleinen en de resolutie aangepast via configuratiescherm. Maar nog steeds blijf je zien dat het ng net iets groter en anders is. Zou dit iets te maken kunnen hebben met het venster dat ik wegklikte en kan ik hier nog iets aan doen?
  3. het is al opgelost, ik had een of andere functie laten aanstaan bij die 'sectie-eindes'. Bedankt!
  4. Ja, ik heb onderaan de pagina's telkens invoegen-sectie einde-volgende pagina ingevoerd. Ik ben dan op pagina 6 gaan staan (vanaf daar moet de nummering beginnen bij 6, het paginanummer van de eerste 5 mag niet getoond worden). Helaas, op elke pagina verschenen weer nummers...
  5. Hoi, ik heb een vraag ivm paginanummering. Ik heb een heel werk geschreven, moet hierbij nog een inhoudstafel voegen. Daarvoor heb ik de paginanummers nodig. Het is echter zo dat de eerste 5 pagina's niet zichtbaar genummerd mogen worden. (titelblad, leeg blad,dankwoord, voorwoord en inhoudstafel). De volgende pagina (het eigenlijke onderzoek) moet wel beginnen met pagina 6. Ik speel het enkel klaar om de eerste pagina geen nummer te geven, maar verder geraak ik niet... Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.