Ga naar inhoud

jpv65

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jpv65's prestaties

  1. Bedankt Passer om te heropenen. Weet niemand een achterpoortje om een OEM versie van W7 die je kloont op een externe disk toch kan restoren op een nieuwe pc . Bedankt alvast voor antwoord. MVG JP
  2. Bedankt voor je accuraat antwoord . Dus er is geen 1 mogelijkheid hoe ik de huidige systeem image op een andere pc kan zetten ...????? Eventueel een nieuwe backup maken met andere software or whatever?????
  3. Geachte , Ik ga een nieuwe pc kopen (waar waarschijnlijk windows 8.1 zal opstaan of 8 of mss 10) maar ik heb een systeem image backup gemaakt van mijn huidige pc (windows 7 ultimated) op een externe hardisk waar alles opstaat (mijn programm's etc...en wil dat zo houden op mijn nieuwe pc ... Dus mijn vraag is nu kan ik op een nieuwe pc alles wat ik op mijn externe schijf heb van mijn huidige pc op die nieuwe zetten ..Alles wat daar opstaat van besturingsysteem etc mag eraf, Ik wil mijn nieuwe pc met de software zoals mijn vorige was of kan ik alleen restoren op mijn huidige pc . Bedankt voor anwtoord.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.