Ga naar inhoud

Monda

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Monda's prestaties

  1. Oke helder. Dan laat ik dat lekker zo. Geen zin om nog al die moeite te doen, als het toch niet zo veel uitmaakt. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en oplossen van mijn probleem!
  2. Super! Het heeft gewerkt hoor. Security Center lijkt t weer te doen. Allemaal heel erg bedankt hiervoor! Ik dacht ik check nog een keer via sfc /scannow, nu we toch bezig zijn. Zag nog wel een boel fouten (denk ik). Moet/kan ik hier nog iets mee? Voor de zekerheid het logje bijgevoegd. sfcdetails.txt
  3. Dankje, ik ga het zo uitvoeren. Heb alleen 1 vraagje nog. Mijn vrouw is bezig met het maken van een fotoboek binnen een programma, dit is behoorlijk wat werk geweest tot nu toe. Kan dit geen negatieve gevolgen hebben hiervoor, of wordt dit opgevangen door de ingebouwde backup functie van het programma?
  4. Oh gelukkig Begon me al zorgen te maken, dankjewel. Heb het logje bijgevoegd zoek-results2.txt
  5. Moet ik er inmiddels van uit gaan dat mijn probleem niet opgelost kan worden?
  6. Edit: Ik heb net Windows update gedraaid en wat updates geïnstalleerd + opnieuw opgestart. Kruisje bij het vlaggetje mbt onderhoudscentrum is weer terug... (zelfde melding: Windows Security Center service is uitgeschakeld).
  7. En waarempel! Ik zie net dat het icoontje van onderhoudscentrum geen kruisje meer geeft. Echter als ik naar services ga, kan ik de service " Security Center" nog niet starten. Ik heb een screenshot van Security Center bijgevoegd. Volgens mij ontbreekt hier bijv nog Windows Firewall. Maar ik kan t mis hebben. Deze service staat in de lijst met services wel gestart.
  8. Oke duidelijk! Het logbestand van "zoek.exe" bijgevoegd. zoek-results.txt
  9. Dankjewel! Ik zie iets in dat script staan over combofix. Dat programmaatje had ik al verwijderd, is die nodig voor dit proces?
  10. Oke top! Even puur voor het idee... Moet ik rekening houden met een aantal uren of kan dat ook een aantal dagen duren?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.