Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Mecrob

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Porrelaar, bedankt voor de oplossing. Mijn email werkt weer.
  2. Porrelaar, bedankt voor de reactie. Als ik thunderbird 38.2.0 er op zet, overschrijf ik dan niet mijn gegevens zoals, email en/of adressen? mvg Mecrob
  3. Hallo, Ik heb problemen met thunderbird en volgens mij heb ik nu versie 38.1.0.5666. Het heeft de jaren prima gewerkt maar sinds vandaag krijg ik een melding op mijn scherm "Could not find the Mozilla runtime" als ik mijn email wil starten. Ik denk dat het komt door een update naar 38.2 Maar heb ik nu geen email meer. Alleen het account van Google maar dat is niet mijn officiële email. Ik hoop dat iemand mij kan helpen dit probleem op te lossen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...