Ga naar inhoud

Mirvraag

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Mirvraag's prestaties

  1. Beste Kape, Bedankt voor je reactie. Ik had CCleaner al op mijn computer staan, dus ik heb de stappen doorlopen die je zei. Moest inderdaad een aantal keer de register analyse doen. Hierna opnieuw geprobeerd Picasa te downloaden (ook na computer opnieuw opstarten etc), maar helaas nog steeds hetzelfde probleem. De computer doet niets na 'uitvoeren'. Enig idee wat het nog meer zou kunnen zijn? Alvast bedankt.
  2. Bij het updaten naar picasa 3 ging er telkens iets mis, ik moest nadat Picasa afsloot, telkens de versie 3 updaten. Dus besloot ik alles te verwijderen (via configuratiescherm - programma verwijderen, dan krijg je ook de optie je picasa-album te bewaren, voor het geval je opnieuw wilt downloaden) en het dus inderdaad opnieuw te downloaden. Maar helaas gaat het daar mis. Ik kan de setup downloaden, die komt in mijn downloads te staan. Wanneer ik daarop dubbel klik, kan ik uitvoeren aanklikken, maar dan gebeurt er niets, er wordt niets nieuws geopend, niets. Iemand enig idee waar dit aan kan liggen? Alvast bedankt voor de hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.