Ga naar inhoud

Bengi

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Bengi's prestaties

  1. Na update van Windows 7 naar Windows 10 wordt de helderheid van mijn laptop steeds op minimum gezet. Ik heb de instellingen in energiebeheer aangepast maar dat helpt niet die worden na een paar minuten, soms onmiddellijk terug op minimum gezet. In Windows 7 had ik hier nooit problemen mee. Wat kan hiervan de oorzaak zijn ? Mvg, Bengi
  2. Hoi Asus, Dat programma werkt ! Na opnieuw opstarten staan de pictogrammen weer links, maar met een rechtermuisklik en dan Restore Desktop staan de pictogrammen weer zoals ik ze wil hebben. Het is een noodoplossing, maar ze werkt ! Bedankt.
  3. Van het ogenblik als ik in DesktopOK klik op "Pictogramindeling opslaan" springen de pictogrammen weer naar de linkerkant. Hetzelfde als ik het 2e beeldscherm als hoofdscherm gebruik.
  4. Ben nu ingelogd met lokaal account, probleem blijft ...
  5. Hey Asus, Het is niet te geloven, maar zelfs na een clean boot blijven de pictogrammen na een herstart of door te drukken op f5 zich hardnekkig naar links verplaatsen. Ik wil je al vast bedanken omdat je zo lang blijft meezoeken.
  6. Lijkt een mooi programma, maar als ik op 'Opslaan' klik verspringen de pictogrammen weer hardnekkig naar de links, steeds in dezelfde volgorde als voorheen. " De pictogrammen willekeurig plaatsen" werkt wel ! https://www.dropbox.com/s/ndj33ljw2bmudru/screen%20%201.jpg?dl=0​ https://www.dropbox.com/s/d3miaqaoiledxx0/screen%20%202.jpg?dl=0​
  7. Ik heb zonder problemen de Geforce drivers kunnen installeren, maar het veranderde niets aan de iconen die steenvast naar de linkerkant van mijn scherm springen bij een herstart of door te drukken op F5.
  8. Het is een samengestelde PC. Hier is de gevraagde link: http://speccy.piriform.com/results/p5aQSfSs6yx5jQQAWmOHwRQ
  9. Hallo Asus, De instellingen bij mij staan zoals op uw afbeelding.
  10. Hallo, Ik heb Windows 10 met succes kunnen installeren op mijn pc. Op mijn bureaublad heb ik een aantal pictogrammen aangemaakt en gerangschikt naar mijn wens, maar die pictogrammen springen na opnieuw opstarten helemaal naar links in en heel andere volgorde. Ik heb automatisch rangschikken uitgeschakeld en bij thema's heb ik de optie uitgeschakeld. Niets schijnt te helpen ... iemand een idee ? Gr, Bengi
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.