Ga naar inhoud

Kareltje

Lid
  • Items

    117
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Kareltje

  1. Ik wil filmpjes afspelen vanaf mijn Android telefoon naar de tv via de google Chromecast, maar deze geeft dan schokkend beeld, blijft af en teo hangen. Foto's gaan wel goed. Foto's en filmpjes staan in de app foto's van google. Ook kan ik geen muziek streamen die op mijn android telefoon staan, wel via YouTube. Wie kan me helpen.
  2. Het is gelukt. De update heeft hij binnengehaald. Passer en Clarkie en iedereen die mee gedacht heeft wil ik hartelijk bedanken voor de tijd en energie die jullie er in hebben gestoken. Hier dan nog een plaatje van Windows schijfbeheer.
  3. De beide unallocated staan op 0. Kan het dan wel vergroot worden? Daarom had ik verder ook niets gedaan
  4. Passer, Ik denk dat je me verkeerd begrijpt. Ik heb die Esp partitie geselecteerd en toen op move/resize geklikt. Verder heb ik niets gedaan. Ik heb die Esp partitie nog niet vergroot of wat dan ook.
  5. Deze situatie is als volgt. Ik heb minitool geopend en mijn esp partitie geselecteerd. Toen op move/resize geklikt. Toen kreeg ik dus de afbeelding zoals ik heb die heb gepost. Ik heb er dus verder niets aangedaan. Daarna heb ik de laptop via de startknop uitgeschakeld. Moet ik nu de laptop weer opnieuw opstarten en een printscreen maken?
  6. zo is de situatie nu. Wat moet ik nu doen om de esf partitie te vergroten
  7. ik heb de other-partitie gewist met minitool. Hoe kan ik nu een andere partitie aanmaken dan?
  8. Kun je die link nog eens sturen dan? Volgens mij heb ik die gemist. Zal vanavond proberen die other-partitie te verwijderen.
  9. Als ik een schone windows-installatie doe, blijf ik volgens mij met het zelfde probleem zitten toch? Partities blijven dan het zelfde, dus werken de updates nog niet. Of heb ik het mis?
  10. Graag zou ik voor de makkelijkste weg kiezen. Zou jij mij stap voor stap kunnen uitleggen wat ik moet doen. De laptop wordt alleen gebruikt om te internetten. Dus ruimte zullen we denk ik niet te kort komen. Alleen genoeg ruimte voor de updates
  11. die bedoel ik ook, maar dan krijg ik niet de optie Move/Resize. Alleen de opties die je kunt zien aan de linkerkant. Zie mijn vorige post.
  12. Punt 3 is me niet helemaal duidelijk. Daar wordt geschreven: Ga naar je Other-Partitie, naar Move /Resize. Deze staat er helemaal niet tussen.
  13. Ik heb het gedaan zoals jij hebt omschreven. Volgens mij is het gelukt, maar zie nu niet mijn efi-partitie staan. Unallocated is wel verhoogd met 50 mb zie ik, Moet ik nu stap 3 die zoals aangegeven in een vorige post uitvoeren.
  14. Stap 1 is gelukt, maar in stap 2 schrijf je dat er bij bij unallocated space BEFORE 0 moet staan. Hier staat 53,00. Ik heb hier verder nog niets aangedaan.
  15. Ik weet niet hoe ik tekst onder een afbeelding krijg vandaar dat ik het op deze manier doe
  16. De onderste foto is van hoe het was. c schijf kon ik wel verkleinen, maar de efi schijf kon ik niet vergroten. Bovenste foto is van na verkleinen c schijf. tweede foto is dan van de efi schijf, waar ik niets aan kan veranderen. en dan de derde foto is van de situatie nu, wel zie ik dat daar ergen 51 mb staat wat niet is toegewezen, Volgens mij is het met unallocated space of zoiets niet goed gegaan.
  17. En voor het rekenen. Kan ik de ene schijf verkleinen met 1 gb en de andere vergroten met 1 gb? Dit is voor het rekenen makkelijker. Hoe reken ik anders 181 gb -56 mb?
  18. Nadat ik de c schijf heb verkleind, moet ik dan op Apply drukken, zodat hij de c schijf verkleint. Daarna de andere schijf vergroten en op Apply klikken. Neem aan dat het vergroten op de zelfde manier gaat als op de manier van het verkleinen.
  19. ok heb het doorgelezen. Waar kan ik het Minitoolpartition wizard downloaden? Kan het gewoon installeren net als alle andere software toch?
  20. Wat is nu wijsheid om te doen dan? Windows 10 zat op de laptop toen ik hem vorig jaar nieuw kocht. Ik reageer pas maandag weer. Even een paar dagen er tussen uit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.