Ga naar inhoud

eddy16sd

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door eddy16sd

  1. Bedankt voor het antwoord.
  2. hey, heb het volgende probleem, asus laptop N90S, telkens als hij opstart geeft enkel beeld dat over gans het scherm groen dan naar rood, blauw enz, en voor de rest doet hij niets. Wie kan mij helpen ? vriendelijke groeten
  3. als ik inlog via puffin web browser op facebook dan blokkeert hij dadelijk mijn account.Werkt niet echt goed
  4. ik het direct proberen bedankt, laat zeker iets weten
  5. Hoi, hoe kan ik farmville spelen op een tablet? is voorzien van een android 4.1 asus 700 vind geen flashplayer voor android meer. vriendelijke groeten
  6. Hoi ik ben op naar een programma voor op een usb stick te zettte om op te starten.Ik werk met windows vista en wil die eraf maar dat lukt niet via de cd-rom van xp. wie kan mijn helpen Het is een Laptop van acer aspire 5920g. Ik heb geen dvd mee gehad van de winkel. En ga niet graag terug naar die.
  7. Hoi kan je op een latop een exterm toetsenbord aansluiten via usb.
  8. dat ga ik doen ermee naar de winkel gaan. bedankt
  9. ik durf er niet echt aan komen zitten nogal vast. Als ik eerst de e in druk gaat het niet en dan de c en dan terug de e dan gaat alles normaal.
  10. het zijn de e en de d en de c die niet gaan ook niet bij de fn toets samen in te tikken.Gisteren na vele malen proberen ging het plots wel weer. En deze morgen toen ik de pc weer opstarten ging het weer niet meer.
  11. hallo, ik heb een probleem met mijn laptop dell inspiron.de 3 toetsen edc gaan niet meer. Wat zou hier het probleem kunnen zijn?er staat windows vista op.groeten eddy
  12. Hoi, Ik krijg altijd tijdens het opstarten een melding van windows Genuine Advantage .Hoe kan ik deze uitschakelen ?
  13. inderdaad daar vraagt hij ook een wachtwoord
  14. Ik heb opgestart in veiligmodus. Maar gaat nog niet vraagt steeds naar het administrator wachtwoord.
  15. ja ik denk dat ik ken er niet zoveel van. het is een kadertje met gebruikersnaam : administratorwachtwoord : en dat weet ik niet
  16. Hoi, Heb onlangs een laptop van Toshiba tecra 8000 gehad. En telkens als ik wil opstarten vraagd hij een administrator wachtwoord.Maar ik heb het wachtwoord niet. Hoe kan ik eraan geraken ? Er staat windows 2000 professional op.En hoe geraak ik in de bios met op de f2 of op delete knop te drukken tijdens het opstarten gaat ook niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.