Ga naar inhoud

ilona

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ilona

  • Verjaardag 05-05-1971

ilona's prestaties

  1. Kep het nagekeken alles staat op maximaal, misschien moet ik wel een nieuw speakerset. In ieder geval bedankt voor de tips.
  2. Heb nu heel zacht geluid uit de luidsspeakers.....gaat steeds beter...ik heb wel alles op maximaal staan dus de volgende vraag hoe krijg ik de muziek harder..
  3. Ik heb de stroom naar de luidsprekers aangezet, hij staat bij het icoontje ingesteld op luidsprekers maar wat bedoel je met geluid niet ingeschakeld met de programma?? En ik heb nu dus wel geluid met een hoofdtelefoon, ik snap er niets van..
  4. Kep net even een goedkoop hoofdtelefoontje gekocht en die doet het tot mijn verrassing..
  5. Het is geen laptop maar de akoya p4340 en ik heb al geprobeerd ook in de groene in/uitgang. Misschien iets in de BIOS?
  6. Hallo ik heb net de P4340 gekocht maar krijg geen geluid...Heb aparte speakerd geprobeerd maar niks...in apparatenbeheer staat geen uitroepteken en alles lijkt normaal. Als ik een liedje afspeel zie ik wel het balkje van de mixer op en neer gaan... Wie kan mij helpen heb alles afgezocht maar zie zo even geen oplossing.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.