Ga naar inhoud

rokodil

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

rokodil's prestaties

  1. Volgens Norton is dat bestand niet veilig. delfix.txt
  2. Het leek er even op leek dat het weer lukte want ik klikte op een pdf en toen opende eerst een nieuw tabblad maar die bleef blanco en toen ging weer automatisch de download map open. Dus dat is nog steeds hetzelfde. Maar ik heb wel het idee dat andere processen een stuk sneller zijn geworden. Firefox opstarten gaat bijv veel sneller.
  3. In het begin krijg ik steeds een melding: DaS21 werkt niet meer. Deze keer heb ik zoek.exe gedraaid zonder internet aansluiting. zoek-results2.txt
  4. Is het ook slim om de laptop los te koppelen van het internet als ik die scan doe want het voelt zo onbeschermd met de virusscanner uit? Begrijp ik nou goed dat het stikt van de malware op mijn computer?
  5. ok gedaan, het antivirus programma is tussentijds wel eventjes weer aangeweest. zoek-results.txt
  6. Ik vraag me af of het bestand wel leesbaar is want op 1 of andere manier had ik hem opgeslagen met libre office calc. Hier komt poging 2 log3.docx
  7. Hallo, Als ik op een pdf bestand klik dan moet ik hem eerst opslaan voordat ik hem kan lezen. Ook duurt het heel lang voordat firefox is opgestart. In chrome kan ik het pdf bestand wel in de browser lezen. Het lijkt hetzelfde probleem te zijn als dit. http://www.pc-helpfo...ts-van-opslaan/ Tot aan bericht 17 heb ik (bijna) alles gedaan wat daar staat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.