Ga naar inhoud

Liese04

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Liese04's prestaties

  1. Bij mij staat dat bij het onderste ertussen. Dus bij geluiden: (dubbele punt) (Dus waar bij jou nu gotmail.wav staat.) Daar staat ook alarm1, 2, 3 .... en ring1, 2, 3 enz... tussen en ook 'kennisgeving'. Maar eerder op dat week stond dat daar niet, want ik had die oplossing al uitgeprobeerd. Ik heb het net maar gezien toen ik het nog eens probeerde. Geen idee of het er iets mee te maken heeft of niet dat het nu wel werkt. En ik durf het geluid nu niet meer aanpassen, want stel je voor dat het terug niet meer werkt
  2. Idd, samen sterk! Ik wou een printscreen plaatsen, maar dat lukt niet meteen. In het tabblad geluiden staat er onderaan geluiden: .... Als je dan tussen alle mogelijke opties scrolt, staat er ook 'kennisgeving' tussen. Daarnaast kan je dan nog testen en bladeren. (Eerst had ik bij programmagebeurtenissen ook al 'melding bij nieuw e-mailbericht' aangeklikt.) Of het daaraan ligt dat het lukt, ik weet het niet. Ik ben alleszins blij dat het werkt
  3. Passer: 2 van de 3 stonden al aangevinkt. Heb nu het derde aangevinkt en dan krijg ik nu idd zo'n waarschuwing op mijn scherm en zie ik al wie er gemaild heeft. Dat is inderdaad al een vooruitgang Clarkie: dit had ik al een paar keer geprobeerd en ook al andere geluidjes geselecteerd. Zonder succes. Nu staat er wel bij 'melding nieuw e-mailbericht' onderaan bij de geluiden 'kennisgeving' als optie tussen. Dat was eerder niet het geval. Edit: ik heb de computer nu eens heropgestart en ik heb geluid Dikke merci!
  4. Dankjewel! Dat icoontje heb ik ook wel, maar ik zou toch graag ook een geluidssignaal krijgen. Ik zit immers niet constant aan de pc en vroeger kon ik dankzij het geluidje wel meteen antwoorden op mijn mails. Nu moet ik af en toe eens gaan kijken naar het icoontje, terwijl er dan soms geen mails gekomen zijn. Ik heb ook al gedacht dat het mss om een bug gaat, laat ons hopen dat ze dit dan snel verhelpen! De meldingen had ik al eens gecheckt bij de instellingen. Dat is in orde. In het actiecentrum dat je via het icoontje 'meldingen' kan openklikken, verschijnen wel de laatste mails. Zou je dat actiecentrum ergens (in het klein) op je scherm kunnen laten openstaan? Dat zou dan toch al een mogelijke vervanging kunnen zijn voor die waarschuwingen op het bureaublad.
  5. Beste, Een paar dagen geleden heb ik de upgrade naar Windows 10 uitgevoerd. Sindsdien krijg ik in Outlook 2013 geen geluidje meer als ik een e-mail ontvang, noch komt er een waarschuwing op mijn bureaublad. Bij opties staat nochtans alles aangevinkt. Ik vind het heel vervelend, want op die manier gaat soms heel wat tijd verloren. Bedankt voor de hulp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.