Ga naar inhoud

Frank Spencer

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Frank Spencer

  1. Ik heb problemen bij het inloggen op facebook. Wellicht heb ik enkele instellingen gewijzigd maar ik krijg een blanco startpagina en hokjes met rode kruisjes als ik mijn facebookpagina open. Alle andere websites lukken wel, enkel facebook lukt niet Er zit een fout op de pagina Foutdetails webpagina Gebruikersagent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618) Tijdstempel: Sun, 21 Jun 2009 19:06:51 UTC Bericht: 'CSS' is niet gedefinieerd Regel: 54 Teken: 1 Code: 0 URI: http://www.facebook.com/home.php? Bericht: 'CSS' is niet gedefinieerd Regel: 54 Teken: 1 Code: 0 URI: http://www.facebook.com/home.php? enzoverder ... Wat gaat hier verkeerd en hoe los ik dit op ? Thanks !
  2. Thanks. Ik heb het volgende gedaan. MBAM SuperAntiSpyware en AVG Free op een usb stick gedownload en de bestaande antivirussoftware verwijderd. De laptop werkt terug als voorheen. Bedankt voor het snelle en accurate antwoord Laat de 3 in deze volgorde hun werk doen. Goede kans dat het probleem is opgelost. __________________
  3. Op onze laptop, vooral gebruikt door de kinderen, zit sinds kort een virus. Ik kan hem nog wel opstarten maar na enkele minuten krijg ik al een warning, dat de laptop besmet is met virussen ( trojan, worms, spyware, etc ...). Ik krijg ook steeds ongewenste reclameschermen, die ongevraagd opduiken en word steeds doorverbonden naar System Security, die zogezegd het probleem kan oplossen, mits betaling (visa of mastercard) uiteraard. Waarschijnlijk is dit niet betrouwbaar ? Mijn normale virusscan (AVG en Norton) kan de virussen wel signaleren maar niet verwijderen. Wanneer ik dit enkele malen negeer krijg ik uiteindelijk een blauw scherm met allerlei info en messages en loopt de laptop vast. Ik moet dan contact opnemen met de netbeheerder. Kan iemand hulp bieden ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.