Ga naar inhoud

Junzo

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Junzo

  • Verjaardag 12-09-1980

Junzo's prestaties

  1. Hey, Ik ga vanaf september op kot en ik zou me graag een laptop willen aanschaffen. Ik ga een academische bachelor informatica volgen en ik zou dus graag een laptop willen die daar een beetje op aansluit. Hij zal vooral gebruikt worden voor schoolwerk, maar af en toe zal hij ook voor games gebruikt worden. Prioriteiten zijn: - Draagbaarheid (15 inch) - Multitasking (MSN, internet en iTunes zullen altijd gelijktijdig opstaan) Een laptop die al een tijdje mijn aandacht trekt is de Dell Studio 15. De vragen die nog resten zijn: - Zijn er betere laptops beschikbaar in deze prijsklasse? - Is de "1 GB ATI Mobility Radeon™ HD5470 grafische kaart" een degelijke kaart voor een laptop? - Is het de moeite om 70 euro meer te betalen voor een I5-450M processor en 4GB RAM (ipv. I3-350M en 3GB RAM)? - Zou het mogelijk zijn om op deze laptop Mass Effect (2) en Bioshock (2) te spelen? (klassiekers die ik nog steeds moet uittesten) - Heeft Dell een goede Customer Support? Bedankt voor jullie raad en advies!
  2. Bedankt, ik zal het proberen en laten weten of het werkt .
  3. Hey, Ik heb een vraagje, zou het mogelijk zijn om mijn printer in mijn netwerk te plaatsen? Mijn opstelling is als volgt: Modem -> Switch Switch -> Desktop (met printer) Switch -> Draadloze Router (voor PS3 en laptop) Vanuit de modem loopt dus een kabel naar een switch en vanuit de switch loopt er 1 kabel naar mijn desktop, en 1 kabel naar mijn draadloze router. Mijn draadloze router staat in verbinding met mijn PS3 en een laptop. Nu is de vraag of het mogelijk is om via de laptop gewoon te kunnen printen in plaats van steeds de bestanden te moeten doorsturen. Graag zou ik ook weten hoe (de desktop draait op Windows XP en de laptop op Windows Vista). bedankt !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.