Ga naar inhoud

jef_tie

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jef_tie

  • Verjaardag 01-02-1959

jef_tie's prestaties

  1. " " Dat is ondertussen gebeurd, na 11 weken heb ik hem al terug (tranportschade.....) en hij werkt terug, werkte terug moet ik zeggen; gisteren heb ik weer hetzelfde probleem en ik niet zinnens om hem weer op te sturen nav de gebeurtenissen die er mee geweest zijn. Oja, hij is hersteld door Kryotech in Zwijndrecht, ondertussen is de garantie vervallen en zit ik met een groot probleem..... iemand raad? Ik heb de installatie van vista geprobeerd (na vele pogingen is de cd gestart)maar hij "vind" de harde schijf niet, hoe krijg ik de pc terug op fabrieksinstelling? Ik heb de schijf getest op een andere pc en geeft geen enkele fout. Ook een installatie "op afstand" (HDD op usb) vista laat dit niet toe. Via een usb kabel ziet hij de hdd wel maar vista start Niet op. en acer sevicecenter........???? mvg, Jef
  2. dag, Ik heb een ACER 9810 , bij een update van vista viel de laptop zonder stroom. Nu wil hij niet meer opstarten. Als ik hem aanzet verschijnt het logo van Acer, daarna zwart scherm met één- of tweemaal een knipperende cursor in de linkerbovenhoek. Daarna is het gedaan, alles stopt. F-toetsen werken niet. Recover-cd start eventjes maar valt dan stil. Is er een mogelijkheid om dit op te lossen? Kan ik rebooten vanop een andere laptop? De laptop is nog onder garantie maar ik moet hem wel naar Duitsland (!?) verzenden voor reparatie. J.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.