Ga naar inhoud

suspicion

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over suspicion

  • Verjaardag 01-12-1989

suspicion's prestaties

  1. http://imageshack.us/f/607/zlog1.jpg/ http://imageshack.us/f/862/zlog2.jpg/ http://imageshack.us/f/692/zlog3.jpg/ Dit zou normaal wel moeten lukken.
  2. Aangezien ik Windows 7 heb, heb ik Hijackthis al uitgevoerd als administrator. Hoe voer ik het programma precies uit in veilige modus en als administrator?
  3. Om een of andere reden lukte het niet om er een log van te maken. :S Hoop dat printscreens ook ok zijn...
  4. Hallo. Ik heb de laatste tijd heel wat kleine ‘probleempjes’ op mijn laptop. Veel kleine probleempjes die wel lastig zijn. 1. Het lukt me nog wel om nieuwe ‘Favorieten’ toe te voegen, maar ik krijg ze niet meer allemaal te zien… Ik bedoel dus dat wanneer ik internet start en op Favorieten klik, ik niet meer helemaal naar beneden kan scrollen, en de laatst toegevoegde favorieten dus niet meer te zien krijg. 2. Internet hapert nogal vaak. Bijvoorbeeld alle internetpagina’s die vast komen te zitten waardoor alles waarmee ik op internet bezig was, moet worden afgesloten. Als ik internet daarna opnieuw opstart, krijg ik de keuze tussen de vorige sessie te herstellen of naar de startpagina te gaan. 3. Het scherm dat flikkert/flitst na de laptop te hebben opgestart. 4. Andere startpagina (dan de door mij ingestelde) in tabbladen. 5. Als ik word-documenten wijzig (en uiteraard daarna ook opslaag), moet ik eerst alles refreshen voor ik kan zien wanneer het document gewijzigd is. Ik heb het over documenten die ik op het bureaublad heb opgeslagen. 6. Als ik op Youtube een zoekopdracht ingeef, kan ik enkel de eerste pagina met resultaten bekijken. Als ik op de tweede, de derde, … pagina klik, gebeurt er niets. 7. Foto’s zijn enkel nog opslaagbaar als BMP. Alvast bedankt!
  5. De documenten worden automatisch geopend via mijn browser, dus jah..
  6. Iemand die weet hoe je XML-documenten 'gewoon' kan lezen, dus met enkel de tekst en zonder alle andere tekens? Je kan de tekst idd wel ertussen lezen, maar gemakkelijk is toch anders..
  7. ComboFix + HijackThis ComboFix.txt hijackthis.log
  8. Bij het opstarten en ook daarna verschijnt regelmatig de volgende foutmelding: Windows - Geen schijf Exception Processing Message c0000013 Parameters 75b0bf7c 4 75b0bf7c 75b0bf7c Internet is zeer traag, kan bepaalde pagina's van sites niet weergeven, sluit zichzelf af, ... Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.