Ga naar inhoud

gino1993

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

gino1993's prestaties

  1. Oke, dat gaat zeker lukken maar als er iets deffect was geweest had ik het graag geweten. Gelukkig is het niet zo, dat scheelt weer. Heel erg bedankt voor alle goede hulp!
  2. hier heb ik beide foto's, vorige keer was hij na 2 uur vastgelopen..
  3. ik heb even 3 screenshots gemaakt, de eerste is erg duidelijk. Bij de tweede en derde lijkt het echter of me pc vrij weinig doet maar toch ergens mee bezig. Is dit normaal of is er misschien iets deffect?
  4. Ik zal er wel even bij vermelden dat deze reactietijd niet altijd zo is, het is bij opstarten van de PC maar duurt veel langer en is erger dan dat het normaal was. Soms komt het later tijdens het gebruik nog terug.
  5. S0 stond er niet tussen dus ik heb alle 3 de bestandjes even gepakt. Ik heb ook prestaties van taakbeheer toegevoegd waarin je de reactietijd kunt zien, misschien is daar nog iets handigs uit af te leiden. AdwCleanerC1.txt AdwCleanerS1.txt Quarantine.log
  6. Ik heb hier het bestandje van zoek.exe, ik hoop dat er iets in staat. alvast bedankt! zoek-results.txt
  7. Hier heb ik het logbestand, ik hoop dat er iets te vinden is! Ik ga nu ook de test uitvoeren. log.txt
  8. Ik ben nog even aan het kijken geweest, ik ga dit morgen sowieso even doen maar ik ben er denk ik achter waar mijn probleem zit. Mijn HD heeft een gemiddelde reactietijd van 8000 ms - 14000 ms. Een WD100 6gb black edition met 7200 rotations per seconde zou sneller moeten zijn toch?
  9. Beste forummers, ik heb de laatste tijd steeds meer last van dat mijn PC erg traag is. Normaal hielp formateren en windows opnieuw installeren om de zoveel tijd maar ook dat helpt niet meer. Een voorbeeld: op dit moment speel ik guild wars. Als ik het spel opstart speel ik eerst op 1-3 FPS. Start ik opnieuw op zit ik rond de 20 FPS, en dan weer dan speel ik rond de 60-80 (wat normaal was). Kan het zijn dat er dan iets stuk is in mijn pc of ben ik toe aan nieuwe onderdelen? In mijn pc zit nu: - XFX 2GB D5 X HD 6950 graphics card - int core i5-2500K 3300 Ghz - CooMas silent pro M 700W - Asus P8H77-V LE - 8GB Werkgeheugen - WD 1TB WD1002FAEX Black Ik ben denk ik sowieso toe aan nieuwe onderdelen en ook best bereid die aan te schaffen maar ik weet niet waar ik het probleem moet zoeken. Hopelijk hebben jullie een idee waar ik dit probleem kan zoeken, alvast bedankt! Gino
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.