Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Bird

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Bird

  RAM-geheugen

  Bedankt, hier mee kunnen we weer een eind verder. Ik zou uiteraard niet vragen naar een geheugenuitbreiding, mocht het niet noodzakelijk zijn. Ik ben een behoorlijk intensieve pc-gebruiker, en maak ook regelmatig gebruik van onder andere Photoshop en audio/opname-programma's , en dat vertraagt de pc toch wel behoorlijk. Dus daarmee dat mij een geheugenuitbreiding een goede beslissing lijkt... Tenzij jij dat natuurlijk in twijfel trekt? Ik heb weinig kennis over de hardware op zich, over de kwaliteit van types en merken van geheugenmodules, dus daarmee dat het mij goed leek dat hier even te checken. Ik zal dan voor het bijprikken van 4GB gaan. Ik zal zoals geadviseerd bij de aankoop dan naar de comptabiliteit vragen. Nogmaals dank voor de snelle en correcte informatie. Fijn dat jullie er zijn en dit werk doen!
 2. Bedankt Falstring voor de zeer nuttige info! Qua warmte ben ik ook nog nt direct een probleem tegen gekomen. Ik ga onmiddellijk aan de slag met uw voorgestelde analyseprogramma... Nogmaals dank!
 3. Bird

  RAM-geheugen

  Bedankt Asus voor de gedetailleerde hulp! Nog een laatste paar vraagjes: maakt het een verschil of ik nu 4GB bijsteek waardoor ik 2X4GB heb of dat ik die 4 in een keer verander in een geheugen van 1X8GB? Is er een kwalitatief/kwantitatief verschil tussen deze twee oplossingen? Of maakt dat niets uit? De Kingston die ik gebruik en die jij ook voorstelt; is die van goede kwaliteit? Of zijn er betere/snellere modules? Of zit daar niet zo veel verschil op? Ik heb trouwens bij Replace Direct een goedkoper ex.gevonden. Is dit even goed? Ik opteer uiteraard liever voor een nieuwe module, maar als jij zegt dat uw voorstel een beter product is, volg ik natuurlijk dat advies. http://www.replacedirect.be/category/101030/laptop-geheugen/?f.Merk=Kingston&f.Geheugen_specificatie=PC3-12800# Nogmaals dank!
 4. Jawel, een herstart helpt gelukkig wel, dus op dit ogenblik heb ik geen last meer van dat probleem, maar ik zou het wel graag weten voor het geval dat het nog eens gebeurt, want het is nagenoeg onmogelijk om nog met de pc te werken dan... Wat er gebeurt? De touchpad is alleen nog bruikbaar om in of uit te zoomen, alle andere functies doen het niet meer, net zoals het muiswiel alleen nog maar in-en uitzoomt, en niet meer kan scrollen of bladeren. Het is ook niet meer mogelijk om letters te gebruiken, want alle lettertoetsen hebben een andere functie. Ook het numerieke deel doet compleet andere bewerkingen. Ik heb uiteraard niet élke toets gecontroleerd, maar het komt er dus op neer dat op zijn minst een groot deel van de toetsen een geheel andere functie krijgt dan oorspronkelijk. Dus neen, ik bedoel niet dat ik de shift-toets vergeten af te zetten was of dergelijke Ook de plaktoetsen heb ik gecontroleerd en de instellingen daarvan bekeken, en daar ligt het ook niet aan voor zover ik zie... Dus ja, ik heb geen flauw idee... Alvast bedankt!
 5. Bird

  RAM-geheugen

  Thx! http://speccy.piriform.com/results/cQntxDGu43ZonfdlTY3RJrZ
 6. Bird

  RAM-geheugen

  Bedankt Asus. Het gaat om een Sony Vaio SVE14A3V1EW (zie bijlage).
 7. Bird

  RAM-geheugen

  Hoi, ik zou graag wat RAM-geheugen bijsteken op mijn laptop. Heeft er iemand suggesties ivm.welk type, welk merk, welke grootte, welke kloksnelheid...? Alvast bedankt!
 8. Het is mij nu al twee keer overkomen, dat plots heel wat toetsen van mijn toetsenbord andere functies hebben, waarbij het gewoon typen van letters niet meer mogelijk is. Ook de touchpad krijgt dan plots andere functies, en gewone vingerbewegingen zijn nt meer mogelijk en het muiswiel is alleen nog maar bruikbaar om in en uit te zoomen. Ligt dit aan een snel-of plaktoets? Ik heb er alleszins geen idee van over welke combinatie dat dan zou moeten gaan. Ik gebruik constant sneltoetsen, maar over een mogelijke combinatie voor deze actie heb ik geen weet... Of ligt het aan een andere instelling? Alvast bedankt voor alle info en tips! Groeten
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.