Ga naar inhoud

Beatsz

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Beatsz's prestaties

  1. het is gelukt . voor de mensen met nieuwe moederborden die dit probleem ook ondervinden . Moeten hun boot.wim en instal.wim aanpassen en hun usb 3.0 drivers hier op installeren . dit moet echter wel gebeuren op een windows 7 besturingssysteem . En deze had ik ook niet maar er bestaan virtual machines . Dus zo kan het natuurlijk ook .
  2. ik weet ondertussen waar het probleem zit , ik moet de drivers van de usb 3.0 hebben . die eigenlijk in de iso zitten . dan zal dit wel werken . nu nog zien hoe
  3. werkt nog niet steeds de melding van de cd/dvd driver.
  4. mijn iso is afkomstig van mdsn van microsoft
  5. Hallo , ik ben al enkele dagen aan t proberen op windows 7 ultimate te instaleren maar dit werkt niet. Ik doe het via een usb drive , heb geen cd-dvd in mijn pc . het rare is windows 10 werkte zonder problemen , alles ging van zelf . bij windows 7 heb ik de volgende problemen. - in windows zelf , als ik de installatie wil doen zegt hij : autorun.dll cannot be loaded or is corrupt. - vanuit de bios , zegt hij dat ik geen drivers heb geinstalleerd . ik heb een valid ultimate key . Retail key.
  6. op 1 of andere manier wil mijn pc windows 7 niet instaleren en 10 wel . ik heb een valid windows key .
  7. ik heb een windows ultimate key , ik moet enkel de iso hebben ...
  8. heeft iemand windows 7 proffesional of home premium ? of weet waar ik het kan downloaden voor op een USB te zetten? Thanks
  9. Hallo ik had een vraag ik heb moederbord Z170 Pro gaming. En heb dus een geheugen kit van ddr4 gekocht . had niet gelet dat het 4x4 gb was . Is dit een probleem als ik alle 4slots gebruik ? qua prestatie's etc. Ram geheugen : 4x4GB 2666 Mhz , corsair vengeance LPX Alvast bedankt . heb het doosje opengehad maar het geheugen nog niet uit de verpaking gehaald .
  10. ah oke prima . ja had gelezen dat je de license key kan unstallen op de eene pc en wel zetten op de andere ;p
  11. Ik ga denk ik toch op een andere site bestellen , wegens de hoge betalingskosten die erbij komen als ik met bankkaart meteen betaal. + verzendingskosten zijn ook gratis . Nu kwam ik uit op deze build . - i7 6700k - Corsair Rm 750w - HDD 1T - SSD 250gb - Asus Z170 Pro gamer - GTX 970 4GB - Cooler master CM 690 3 - Corsair vengeance 16gb DDR4 2666 MHZ - Muggen 4 PCGH Edition Wat denkt u ervan ? En hoe kan ik de windows van een andere pc gebruiken ( de license key ) Mvg
  12. oke dat is goed ! dankjewel voor de info ! wist zelfs niet dat de i76700k bestond pas uitgekomen ?
  13. ow oke , zag dat ze ook zelf de pc kunnen inelkaar zetten . zag ook dat er onderdelen pas 3dagen later konden geleverd worden. dus als ik de pc inelkaar laat zetten door hun ( 60euro ) . kan er zeker niks misgaan . maar deze kortingscode , werkt deze ook voor mensen uit belgie ?
  14. ja zag het ziet er veel beter uit dan die andere ! dankjewel ! en heb ik ook niet zo een soort bevesteginglijm nodig voor de koeling op de proccesor ?
  15. Dacht ik wel , bedankt voor het snelle antwoord !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.