Ga naar inhoud

LawRah

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door LawRah

  1. Hallo! Ik heb Windows 10 ongeveer 2 weken geleden geïnstalleerd en tot 2 dagen geleden werkte mijn Google Chrome prima. Ineens start ik mijn laptop op en Chrome wilt niet meer opstarten. Ik las op een website dat de Beta versie wel zou werken, dus heb ik die maar gedownload en die werkt inderdaad. Ik vind het een beetje bizar dat Chrome gewoon normaal werkte en nu ineens niet meer... Iemand die raad weet? Bedankt!
  2. Hallo iedereen! Ik heb ongeveer 2 weken geleden Windows 10 geïnstalleerd op mijn laptop, Acer Aspire TimelineX 5820TG. Alles werkte perfect, totdat ik vorige week opmerkte dat ik mijn laptop niet kon opstarten als de lader niet aangesloten was. Batterijpercentage was 87% toen, gisteren was het ineens 88% en vandaag staat er '86% beschikbaar (aan netstroom, batterij wordt niet opgeladen)'. Zie afbeelding hieronder. Het kan zijn dat de batterij inderdaad moet vervangen worden, maar ik moet zeggen dat mijn batterij perfect werkte en ik er geen enkele last mee had de verleden weken/maanden. Accu ging gemakkelijk 4u mee, vaak zelfs meer. Dus daarom dat ik het een beetje bizar vond... Ik heb al geprobeerd om de stuurprogramma's (Microsoft AC Adapter en Batterij die voldoet aan Microsoft ACPI-besturingsmethode) te verwijderen, laptop terug op te starten, etc. maar dat heeft niet geholpen. Nu is mijn vraag, kan het aan Windows 10 liggen of ligt het dergelijk aan de batterij? Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen, alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.