Ga naar inhoud

frankie888

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

frankie888's prestaties

  1. @falstring, dat zal ik doen. Het was dus weer eens een typisch geval van RTFM
  2. @falstring, dit had ik meteen moeten doen Voor de nieuwsgierige readers: het is Fn-F11 en je kunt toggelen tussen nummers en letters.
  3. @super moderator, helaas heeft het terugzetten naar enkele herstelpunten niet het gewenste resultaat opgeleverd. Ik ben er gisteren (te) lang mee bezig geweest. Alleen al dit bericht typen kost heel veel moeite op zo'n laptop toetsenbord, waarbij je de Fn toets continue moet indrukken @falstring, ik ga nu in de handleiding graven. Hopelijk vind ik daar de oplossing.
  4. Beste forumleden, Waarschijlijk door een onbewuste actie van mij staat vanaf vanmiddag de Fn-toets op mijn acer laptop continue aan, dus dat maakt het typen op mijn toetsenbord erg lastig. Weet iemand hoe ik dit ongedaan kan maken? Ik heb de help functies gebruikt van Windows8 en verder gegoogled, maar kan niks vinden. Wie kan mij hiermee helpen? Groet, Frank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.