Ga naar inhoud

Lianne0408

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Lianne0408's prestaties

  1. hartelijk bedankt voor je reactie. voordat ik hieraan ga beginnen en ik iets verpest vraag ik me het volgende af. - Is het mogelijk dat Acer de DCH update van Intel nog niet verwerkt heeft voor de Acer machines en dat deze daarom niet geinstalleerd kunnen worden? - We hebben de sims 2 op een andere computer met uitstekende drivers en kaarten geinstalleerd en dezelfde flikkerende beelden komen. Kan het zo zijn dat, ondanks de update, de Sims 2 het sowieso niet goed gaat doen op mijn nieuwe laptop of welke andere nieuwe laptop die ik aanschaf dan ook? Buiten dat, ik wil mijn computer zo up to date mogelijk hebben en die update lijkt me een belangrijke? Ik hoop dat Acer snel met een reactie komt
  2. Hallo allemaal, Hopelijk kan iemand me hier helpen. Omdat er nu ineens veel tijd is en mijn oude laptop nauwelijks nog aan ging heb ik vorige week aan Acer Aspire a 515-54-59-cp aangeschaft. Ik wil graag het oude spel Sims 2 en alle uitbreidingspaketten erop zetten. Deze werkte feilloos op mijn oude laptop maar de laptop was enorm traag. Als ik het originele spel zonder uitbreiding speel is er niets aan de hand, maar als ik 1 van de meer dan 10 uitbreidingspaketten installeer krijg ik continu flikkerend beeld en is het spel niet te spelen. Mijn driver zou een update nodig hebben volgens Intel namelijk de Intel Graphics windows 10 DCH driver. Ik krijg een foutmelding als ik deze wil installeren (zie foto). Acer gebeld en zij hebben mij de nieuwste update gestuurd maar mijn pc gaf aan, onder begeleiding van iemand van Acer aan de telefoon, dat de meest recente updates al geinstalleerd zijn. Deze update zou de DCH van Intell moeten overrulen volgens Acer maar de melding blijft er staan. Ik heb al 2 dagen met de instellingen lopen wisselen maar niets heeft geholpen. Hopelijk is hier iemand die mij verder kan helpen want anders zie ik geen andere mogelijkheid dan de laptop weer terug te brengen en dan heb ik niks :-( Alvast bedankt! WhatsApp Video 2020-04-01 at 12.44.55 (1).mp4
  3. hartstikke bedankt voor jullie hulp. M'n laptop is in inmiddels helemaal in orde gemaakt. Het probleem lag er blijkbaar in bij een verandering in het Windows update programma wat in juni-juli plaats heeft gevonden.
  4. Hartstikke bedankt voor jullie hulp. Ik denk dat het iets boven m'n pet gaat. Ik ben van plan om m'n laptop morgrn weg te brengen naar een computerzaak om hem te laten repareren. Nog specifieke informatie die ik aan diegene kan meegeven die de werkzaamheden mogelijk kunnen voorspoedigen?
  5. Bedankt voor je reactie. ik het " zoeken naar updates" maar gestopt. http://speccy.piriform.com/results/P5smOvyk8QUXdTYExtShW78
  6. Heeft het nog zin om het programma te laten draaien? Het is hier ook nniet erg in trek om de laptop nog een nacht aan te laten staan.
  7. Helaas nog steeds aan het zoeken naar updates :-(
  8. Het programma is nu al uren aan het draaien en blijft staan op het gedeelte waar het naar Windows updates zoekt. Is het normaal dat het zolang duurt....?
  9. Bedankt voor uw reactie. Ik heb de melding "er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden"
  10. Bedankt voor uw reactie! Via de volgende site heb ik een programma laten zoeken naar fouten: https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/2730071 Daar kwam het volgende uit zoals op printscreen te zien is Ook een printscreen bijgevoegd van de foutmelding die ik nu net weer kreeg van het windows update programma.
  11. Hallo, Hopelijk hebben jullie advies. Ik kreeg een bericht dat er updates geïnstalleerd konden worden binnen windows. Deze updates mislukte. Toen ik het opnieuw probeerde bleef het programma maar bezig met het zoeken naar de updates om ze te uploaden. Via de windows site heb ik toen het een en ander opgezocht, uitgevoerd en opnieuw geprobeerd. Nu moet ik het programma opnieuw laten zoeken naar nieuwe updates, dit blijft het programma oneindig doen zonder enige vooruitgang. Heb de laptop urenlang aan laten staan. Iemand advies?
  12. Hallo, M'n ouders hebben besloten de pc naar een reparateur te brengen zonder m'n medeweten.dus hoop dat nog niemand de tijd heeft genomen om de problemen te bekijken ! In t verleden al eens super goed geholpen door jullie en zal jullie zekere aanbevelen
  13. Hoi, Bedankt voor je reactie! Ik heb gedaan wat je zei, hopelijk kan je er iets mee. log.txt
  14. Hallo, Op de computer van m'n ouders zijn een aantal virussen gekomen. Een daarvan heb ik verwijdert maar nu word er telkens nog een geblokkeerd die ook oo internet als virus word genoemd. Zou iemand mij kunnen helpen hoe ik dit eraf kan krijgen? Het programma wat ervoor zorgt dat ze niet op internet komen heet Msseces.exe Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.