Ga naar inhoud

Midnightfox

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Midnightfox

  • Verjaardag 16-10-1990

Midnightfox's prestaties

  1. Enkel bestandsoverdracht (zowel bestanden uploaden als downloaden)
  2. Nu heb ik een nieuw probleem: eigenlijk was het de bedoeling enkel de bestandsdeling te gebruiken maar als mensen zich verbinden is de vpn de enige vorm van verbinding die ze hebben, en dus gebruiken ze mijn internet en dat gaat enorm traag. Hoe los je dit op ?
  3. Het is gelukt ! Ik moest PPTP (1723) IPsec (500,50 en 51) openzetten in de firewall en forwarden naar 192.168.0.101 (de server). Ik moest ook nog zelf de IP-adressen instellen die konden toegewezen worden aan de verbonden computer.
  4. De port forwarding wel ... ik kan met mijn pc nu bvb Een ut 2004 server maken (dus ik moet daar in de router effectief de ip invullen van die server ) enige probleem is dat ik nog niet weet hoe ik die vpn moetn instellen, misschien ligt het aan xp. Welke software zou ik kunnen gebruiken als vpn server software ?
  5. Ik had al gezocht achter vpn server software maar ik vond enkel maar client software.
  6. Server is intern ... ,alles is intern, er zou geen internet voor nodig moeten zijn. Dit is een schema van het netwerk: http://img41.imageshack.us/img41/765/network.jpg
  7. Dus in dat veld moet ik een IP invullen dat gebruikt wordt door de gebruiker op afstand en dat nog niet in gebruik is in het netwerk ? Zijn het de juiste poorten of is er enkel 1 poort nodig ?
  8. Ik werk met netsupport 8.0 en daar heb ik normaal geen problemen mee. En ik heb enkel de client geïnstalleerd op de server
  9. Waar precies zou ik die computer als server ingesteld hebben ? Gedeelde mappen ? In bios kan ik zowiso niets meer instellen, het is wol aan of uit. Want bepaalde eigenschappen moet die computer wel behouden, anders verliest het zijn nut.
  10. 192.168.0.101 is statische ip van mijn server Zo goed ?
  11. Nieuwere laptops komen vaak met een recovery partitie. Dus je boot op die partitie en dat is alsof je eigenlijk de recovery cd's gebruikt. Normaalgezien zie je deze partitie niet in mijn computer. Je kunt kijken of je zo'n partitie hebt bij het rechterklikken op mijn computer --> beheer --> schijfbeheer. Indien dit zo is zou er ergens software moeten staan op je computer die dan toelaat om te booten op deze partitie. (meestal is het een optie in de richting van "fabrieksinstellingen terugzetten") Manueel op die partie booten kan ook maar dat deed ik met grub bootloader (die ik gebruikte omdat ik dualbootte met linux)
  12. Ik had een gelijkaardig probleem. Ik had eens een kleurenschema voor mijn scherm geïnstalleerd en toen was wit een eerder bruinachtig kleur. Nu heb ik gewoon die kleurenschema's verwijderd en toen waren de kleuren terug normaal. Photoshop gaf ook aan dat de kleurenschema's corrupt waren. Ik herinner mij niet direct meer waar die kleurenschema's te vinden waren maar met windows help zou je dit rap moeten vinden.
  13. Hallo, Ik heb thuis een file&printserver wat backups, printen en bestandsuitwisseling tussen pc's veel vlotter maakt. Helaas verbruikt dit te veel elektriciteit om constant aan te liggen. Ik kan de server lokaal beheren via Netsupport school om hem aan(wol) en uit te leggen. Helaas werkt het niet volledig. Meestal als ik de computer via netsupport of op de computer zelf afleg, start hij direct na afsluiten terug op. Soms kan de server ook niet meer opgestart worden via wol. Tussen de server en de computers die het beheren of gebruiken zit er 1 of 2 switchen. Alvast bedankt voor de hulp.
  14. Hallo, Ik zou graag vanop afstand via internet toegang hebben tot mijn lokaal netwerk thuis (via vpn dus). De vpn server maak ik op een Xp professional met statisch ip adres (evenals de breedbandmodem). Nu heb ik dit al meerdere malen geprobeerd zonder succes. In het volgende schema ziet u mijn opstelling. Router is een D-link Di-524. AP is een D-link DWL-G700AP Alvast bedankt voor de hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.