Ga naar inhoud

Moccared

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Moccared

  1. Jup, Ik heb alle updates geïnstalleerd. En over welke link had je het?
  2. Hallo, Sinds ik Windows 10 op mijn laptop heb gezet (Surface pro 3), doet mijn geluid en opname onverwacht heel raar. Ik Skype vaak en soms is er niks aan de hand, maar op andere momenten kan ik de rest van de mensen in de Skypecall opeens niet meer horen en/of zij kunnen mij opeens niet meer horen. Ik heb al geprobeerd om de computer dan opnieuw op te starten of om te zoeken naar problemen met geluid of opname via zo'n programma wat Windows via de site aanraad, maar die geeft vervolgens een foutcode aan of zegt dat hij niks kan vinden. Het ligt niet alleen aan Skype, wanneer ik bijvoorbeeld op wil nemen met Audacity, doet mijn microfoon het ook niet. Ik heb al gesleuteld met de instellingen, maar dat werkt ook niet. Ik heb verder geen problemen met Windows 10, behalve dan dat ik de problemen rondom geluid en opname erg vervelend vind. Is het wijs om weer terug te gaan naar Windows 8, of is er ook een andere oplossing? Groetjes! Ps: Ik las in een andere bericht dat het kan zijn dat je extra drivers moet installeren, nadat je Windows 10 gedownload hebt? Dit heb ik (nog) niet gedaan. Kan het ook daarmee te maken hebben?
  3. Hallo allemaal! (Ik hoop dat ik deze vraag onder het juiste topic heb geplaatst.) To the point: Ik heb een Surface Pro 3 met Windows 10 en ik wil graag een groter beeldscherm hiernaast. Ik heb Photoshop op deze computer staan en wil graag het grotere beeldscherm gebruiken zodat ik beter kan zien wat ik aan het doen ben. Nu is het alleen zo dat ik niet veel verstand heb van hoe dit allemaal werkt en waar ik naar moet gaan zoeken? Ook kan ik niet goed inschatten wat voor prijskaartje hier aan hangt? Ik weet dat mijn laptop de optie "verbinding maken met een draadloos beeldscherm" heeft. Is het bijvoorbeeld handig om naar een apart scherm te zoeken en daar een kabel bij te zoeken, zodat ik mijn bureaublad etc. op het grotere scherm kan zien of is het beter om een scherm te kopen met benodigde kabels, maar dat mijn twee schermen verbonden zijn? (Dus dat je mijn muis op beide schermen zien.) Ik heb het idee dat ik nu een hele vage uitleg geef, aangezien ik niet bekend ben de juiste termen. Ik hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel. Ik hoop dat iemand op dit forum tips voor mij heeft of mij een goed advies kan geven, dat zou super zijn! Groetjes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.