Ga naar inhoud

QQQ

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

QQQ's prestaties

  1. Na deze update volgde weer een andere ( lange) update en is volgens de windows geschiedens bij gewerkt. Ik ga er nu vanuit dat het probleem is opgelost,de laptop werkt nu sneller. Bedankt voor de hulp!
  2. Vanmorgen zie ik dat er toch er toch een update is gedaan.Probeer de volgende ook opnieuw misschien dat deze nu ook goed gaat.
  3. Er is wel een verschil maar merk nog enigszins traagheid. Ik zie wel date een windows update zich niet wil installeren en krijg ook een foutcode.... misschien dat ook geen goede werking geeft?
  4. Omdat ik problemen heb met een traag werkende laptop wil ik jullie vragen de bestanden te controleren. Mvg FRST.txt Farber.txt
  5. Het downloaden van Delfix.exe staat Norton niet toe ook al is deze uitgeschakeld. Kan dit op een andere manier of moet ik dit de programma's handmatig uitschakelen?
  6. De snelheid weer terug. Bedankt! Kan ik de programma's die ik bij dit herstel heb gebruikt regelmatig zelf blijven gebruiken?
  7. Ghrome verwijderd maar loopt toch nog wat vast als ik nieuwe pagina's wil openen. Werkt wel sneller
  8. Ik heb opnieuw een zoek.exe scan gedaan. Sorry .....maar kon nu Norton uitschakelen ( Norton is voor mij nieuw in gebruik). Dus hier ter controle het logbestand. zoek-results.txt
  9. De scan geeft nu aan dat alles is verwijderd. Is er verder nog iets te doen aan het langzamer opstarten en openen google chrome
  10. Ik heb de scan opnieuw gedaan maar aangevinkt de file's te verwijderen.
  11. Volgens mij zijn de meldingen van bovenstaande scan dezelfde als in bericht 6. Ik heb inderdaad gezien dat er infectie waren bij verschillende back-up file's. Waarschijnlijk zijn deze dan niet verwijderd . ( ? )
  12. Ik kon het log niet terugvinden en heb het knipprogramma gebruikt . Ik weet niet zekere of deze infectie zijn verwijderd. Moet ik deze map zelf verwijderen?
  13. Mijn laptop is met Norton beveiligd en probeer deze ui te schakelen omdatze ze zoek.exe verwijderd maar ook nadat ik Norton heb uitgeschakeld verwijderd ze zoek.exe.
  14. Werkem met IE gaaat prima. Het wisselen van de enen naar de andere pagina gaat snel in tegenstelling tot Google Chrome , liep net weer vast.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.