Ga naar inhoud

Geoffreyy-x3

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Geoffreyy-x3

  1. Thnxx Jürgen, nu laad hij het eerste bestand toch al in.. Maar nu kan ik niet op 'File -> Append AVI segment' klikken om het 2de bestand in te laden :s Heb je hier mss ook een oplossing voor..? Grtz ---------- Post toegevoegd om 23:39 ---------- Vorige post was om 23:33 ---------- Is er geen ander programma waar ik AVI's mee kan aan elkaar zetten..? Heb mijn buikje al vol van VirtualDub grtz
  2. Jup, da heb ik aangevinkt, nog steeds hetzelfde :s snap er niets van.. :s thnxx
  3. Heej,,Ik heb op internet gezocht naar een programma om AVI-files samen te voegen. Hierbij heb ik VirtualDub 1.9.9 gevonden en geïnstaleerd. Nu wil ik het eerste bestand invoegen maar krijg een ERROR-melding ; ""MPEG Import Filter : invalid pack at possition 3 : maker bit not set ; possibly MPEG-2 stream"" Kan iemand me helpen met dit op te lossen of een ander programma voor te stellen..? Hartelijk dank !!
  4. Ik heb gezien dat dit voor Windows Vista is.. Werk het ook op Windows 7..?
  5. Helaas heb ik niet de ultimate maar de Home Premium. Toch bedankt !!
  6. heej,,ik zit met een probleempje.. Ik heb met de installatie per ongeluk Duits als taal geselecteerd.. Gevolg; Alles staat in het Duits.. Wat ik al wel heb kunnen verranderen is dat mijn toetsenbord etc in het Nederlands staan.. Maar voor de rest staat alles in het duits.. Is er een manier waarop ik dit kan wijzigen.? Hopelijk kan iemand me helpen !! Thnxx op voorhand..
  7. Ik heb gezien dat je in WinMail met .fol bestanden werkt. En mijn backup bestand van Outlook 2007 is .pst bestand. Kan ik deze converteren met een programma of is dat niet mogelijk? :s Op mijn vorige computer kan ik niet meer gaan zien, of de backup in een ander formaat zetten, want die is al op zolder gezet. :s Toch al serieus bedankt voor de informatie !!
  8. Heej,, Op mijn vorige computer had ik outlook 2007. Nu heb ik een nieuwe gekocht, en heb enkel nog windows mail. Hoe kan ik mijn mails nog overzetten?? Ik heb al backup genomen van alle persoonlijke mappen bij outlook 2007. HELP MIJ!! heb de mails snel nodig !! :s Groetjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.