Ga naar inhoud

Arthie82

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Arthie82

  1. Hallo allen, ik zit met een redelijk irritant probleem. Ik heb recent ontdekt dat ik het virus KZipShell.dll op mijn computer heb. Ik had dit opgezocht en het is effectief een soort malware. Als ik het probeer te verwijderen dan krijg ik een foutmelding dat het aan het runnen is. Als gebruiker ben ik administrator, dus dat zou geen probleem moeten zijn. Na enige research had ik een stappenplan gevolgd om via command prompt, de file uit te schakelen, zodat ik het zou kunnen verwijderen. Na het invullen van de command prompt kreeg ik deze melding (zie bijlage). Ik ben nu echt radeloos, want ik weet niet wat het mijn pc allemaal aandoet. mvg, Arthur
  2. Sorry ik was dit topic helemaal vergeten! Ik heb nu wel ondertussen andere problemen. Ik leg het je even uit: ik vond die Vista upgrade dus niet zo super en heb teruggekeerd naar windows XP home edition. Ik heb dit geboot vanaf de cd'rom. Installatie is gelukt en ik probeerde dus'weer mijn netgear adapters in te stellen maar als ik ga naar configuratie scherm dan heb ik nergens het icoontje van local area Connection ofof wireless area Connection zoals ik vroeger had.
  3. Hoi alle maal. Ik heb dus dit probleem, Ik had dus problemen met mijn netwerk adapters en die gaan niet meer. Dus ik probeerde om over te schakelen naar draadloos, maar mijn bereik was te slecht. Ik herinnerde mij dat ik zo'n wifi antenne had om op mijn desktop te draaien en dat heb ik dus gedaan. Mijn computer zegt dat mijn internet uitstekend is: 54.0 mbps. Local andere internet. Maar als ik op mijn Google chrome ga dan zegt hij het volgende : deze webpagina is niet beschikbaar ERR_CONNECTION_RESET. Als ik ga naar apparaat beheer en kijk naar mijn realtek 8185 extensible wireless device #2, dan staat er this device is working properly. Dus ik weet echt niet waaraan het probleem ligt. Editie: het rare is, als ik kijk op speccy bij netwerk, dan toont hij aan dat mijn linksnelheid schommelt tussen 0bps en 25, maar meestal op 0 staat. Ik heb Windows Vista sp2 32bit. Mvg. (Zie bijlage voor foto)
  4. oke heb het net geinstalleerd. Alhoewel, code 10 blijft.
  5. Een vraagje, hoe moet ik deze driver installeren? Er zijn zoveel files ik geraak er niet echt een weg uit.
  6. ja heb hem zojuist verwijderd omdat ik zag dat je er toch voor moest betalen. Ben nu de driver aan het downloaden. Ik meld je het resultaat zo.
  7. Hoi, sorry voor het laat antwoord maar heb de speccy gedaan. http://speccy.piriform.com/results/5hXSXf6iU5BN72jbCKiN8yR hopelijk vinden jullie aanwijzingen.
  8. Heb de oplossing gevonden. Moest gewoon mijn driver opnieuw installeren met de disk. Dit topic mag gesloten worden
  9. Hoi, Ik heb recent mijn windows xp geupgraded naar windows vista. Mijn probleem is dat als ik 'dxdiag' intyp in Run, dan heb ik geen display device meer. Het is wat raar uitgelegd ik weet het maar wat ik bedoel is, toen ik windows upgraded, moest ik een clean install doen dus al mijn files zijn weg, maar nu heb ik geen display device meer. ik had ATI ofzoiets, en dat heb ik nodig om games te spelen maar dat gaat nu niet meer. Alvast bedankt. PS; zie bijlage over dxdiag screen.rtf
  10. Oh sorry, was het omdat ik Engels praatte? Excuseer mij.dus ik heb mijn adapter geüpgraded maar hij werkt nog steeds niet.als ik naar device manager ga en ik klik op mijn ethernet adapter (realtek rtl8168/8111 family pci-e gigabit ethernet nic (ndis 6.0)) staat er code 10: this device cannot start. En bij de software die ik heb geïnstalleerd, de xe102 utility, staat er dat er geen powerline devices gedetecteerd zijn. Ookal branden alle 3 de lampjes van beide adapters. Ik geraak er echt geen weg uit en heb mijn internet absoluut nodig.
  11. So i just upgraded it but it still wont connect. When i go to device manager andere select my ethernet, it says code 10: this device cannot start. When i go to the netgear xe102 powerline encryption utility software it installed, it doesnt detect the walladapter. I tried to add the device with the password but it says that they didnt find a device with that password.
  12. Hoi, Ik heb overlangs mijn Windows XP professional geüpgraded naar Windows Vista home premium. Ik gebruikte daarbij mijn netgear xe102 walladapter, sinds mijn draadloos wifi niet echt goed is. Maar nu sinds ik Vista heb doet mijn ethernet het niet meer en dit is wel een groot probleem voor mij. Hopelijk kunnen jullie me helpen. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.