Ga naar inhoud

kvermeulen

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    Nederland

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Matige Kennis

kvermeulen's prestaties

  1. Hallo allemaal, Ik heb een behoorlijke boosdoener gevonden. Zie bijgaand detailoverzicht van TreeSize. Ik heb op mijn computer het programma AllShare van Samsung geïnstalleerd. Dit is een programma wat de communicatie met mijn Samsung Smart TV regelt. Naar nu blijkt staan in de map 'Program Files/Samsung/AllShare Framework DMS/thumnail' meer dan 1mln thumbnails van 0,1 tot 1,0 MB. Volgens mij totaal onnuttig, dus ik ga deze verwijderen. In het uiterste geval ga ik AllShare verwijderen, want dit is geen fijn programma op deze manier. Ik houdt jullie op de hoogte van het vervolg...
  2. Ik heb TreeSize gebruikt om de volgende analyse van mijn C-schijf te maken. Ik mis volgens mij ergens een aantal GB's.
  3. Hallo Veng. Schijfopruimen heb ik al een paar keer geprobeerd. Levert steeds maar 1 à 2 GB op die er heel snel weer bij zijn. Ik zal het progje downloaden dan kan ik inderdaad beter zien wat de meeste ruimte in neemt.
  4. Nee, Moderator. Alle data staan op mijn D-schijf.
  5. Hallo, Dit is de eerste keer op dit forum, dus vergeef mij als ik iets niet helemaal goed doe, maar ik lees toch veel nuttige info en wilde daarom proberen mijn probleem ook opgelost te krijgen. Mijn C-schijf van 100GB zit bijna vol waardoor o.a. Google Drive in de problemen komt met synchroniseren. Ook wil ik t.z.t. overgaan op Windows 10, maar ook daarvoor zal ik waarschijnlijk wat meer ruimte nodig hebben. Heb op mijn D-schijf nog weel 600GB ruimte, maar wil de C-schijf eigenlijk niet vergroten. Heb ook al langdurig gezocht of ik ergens nog iets kan verwijderen, maar zonder resultaat. 100GB zou toch genoeg moeten zijn voor Windows 7 en een paar andere programma's? Ik heb in dit formum al diverse keren gezien dat mensen geholpen worden middels rsit64.exe, log.txt en zoek.exe. Kunt u mij hier verder mee helpen? Met vriendelijke groet, Kees Vermeulen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.