Ga naar inhoud

frankthetank

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door frankthetank

  1. Maar wat denken jullie? ligt dit aan mij computer of aan mijn beeldscherm?
  2. Heb in de blijage een printscreen van mijn specifiacties!
  3. Hallo, ik heb sinds ik mij computer heb (net een jaartje denk ik)Last van zwart scherm zo nu en dan. het gebeurd wel af en toe maar het gekke is wel op bijvoorbeeld zelfde websites. Oof als ik WoW speel precies op dezelfde punten waar ik loop. Mn scherm gaat dan gewoon op soort van slaap stand. Loop ik een stukje door dan komt ie weer terug, echt heel raar want ik wet nu niet of het aan het scherm ligt of aan de computer... Heel graag wat hulp hierbij wort er gek van namelijk! Alvast bedankt!
  4. Dan zit er helaas inderdaad niks anders op.. Ik wil overigens jullie hartelijk danken voor de hulp
  5. Dit lukt me ook allemaal niet... Ik kan geen bestand unzippen want die programmas doen het helemaal niet meer, daarnaast krijg ik een tabblad in internet als ik dat van kelly's corner wil downloaden, met daarin hele register codes. die tweede optie heb ik dus ook niet kunnen proberen, daarbij kan ik geen mappen aanmaken op bureablad en is kladblok ook een lnk bestand geworden :S heb het idee dat het echt goed fout zit met mn compyter nu haha.
  6. ja, alle exe bestanden zijn gewijzigd in een lnk bestand...
  7. Ik heb dit geprobeerd maar dan kom ik al bij het volgende probleem; het pictogram systeemherstel heeft ook een .lnk extensie en kan ik niet openen..
  8. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik best wel onvoorzichtig ben bezig geweest en ben al helemaal geen expert, dit is wat mij op windows help site werd verteld dus ik ben er vanuit gegaan dat dit correct was.... ik heb van tevoren geen back up gemaakt... ik weet eerlijk gezegd ook niet hoe herstelpunten werken, dus kan iemand mij dan misschien vertellen hoe ik daar gebruik van kan maken? alvast bedankt!
  9. maar ik kan dus niet meer in regedit via uitvoeren... want dan krijg ik die foutmelding, is er een andere manier om daarin te komen? dit is overigens wat ik heb gedaan in regedit: Klik op Start, klik op Uitvoeren, typ regedit in het vak Openen en klik op OK. Klik op het volgende registeronderdeel:HKEY_CLASSES_ROOT Open het menu Bewerken en klik op Machtigingen. Als SYSTEM niet in de lijst Namen van groepen of gebruikers voorkomt, klikt u op Toevoegen, controleert u of de naam van de lokale computer in het vak Op deze locatie staat, typt u system in het vak Geef de objectnamen op, klikt u op Namen controleren en klikt u ten slotte op OK. Klik op SYSTEM in de lijst Namen van groepen of gebruikers en schakel het selectievakje Volledig beheer in onder Toestaan in het vak Machtigingen voor SYSTEM. Klik op Toepassen, klik op OK en sluit de Register-editor.
  10. Ik was net even bezig met het schoonmaken van mn computer, onnodige programma's uninstaleren schijfopruimen, virus scan er door heen etc. Toen ik een probleem met windows installer had heb ik dit opgezocht op internet en hier werd mij verteld dat ik iets in regedit moest veranderen. daarna starte ik mijn computer op en waren alle icoontjes veranderd in lnk bestanden (die ik niet kan openen). Als ik op mijn documenten druk of deze computer gaat hij naar zoeken en als ik via uitvoeren bijvoorbeeld regedit open dan staat er: Er is voor deze bewerking geen programma aan het opgegeven bestand gekoppeld. Maak een koppeling via het onderdeel Mapopties van het configuratiescherm (die ik overigsbn ook niet kan openen) heb op internet gezocht wat rede kan zijn van dit maar kan nergens wat vinden, help me aub! Ik kan trouwens ook geen programmas downloaden en instaleren, dan krijg ik zelfde boodschap...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.