Ga naar inhoud

hela

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

hela's prestaties

  1. goededag ik 1pc met 3maal windows 10 op 3apparte ssd,s ik had een opstartscherm ,blauw , met onder elkaar 3 vierkante blokken ,win10 daar kon ik kiezen welke window 10 ik wilde opstarten . om een of andere reden ben ik dat scherm kwijt. nu krijg ik een zwart scherm met wiite tekst waar ik kan kiezen. niks mis mee ,hoe krijg ik dat andere scherm weer terug. groet hela
  2. hela

    win10 app,s

    hoi clarkie heb alles geprobeerd niks helpt. gr hela
  3. hela

    win10 app,s

    hallo bepaalde app,s openen niet ,na aan klikken .na de grote update werkte alles weer normaal...... .maar na een week zelfde fout. (nieuws ,twitter en en nog een paar.) apps opnieuw installeren help niet. help. vr gr
  4. hoi Sinto . ik had flightsimulator x opgestart.de hd schijf maakt wat meer herrie dan een ssd schijf. mischien dat sinterklaas langs komt met een ssd schijf? Sinto bedankt . groetjes hela.
  5. hoi Sento. het is gelukt .een windows 10 heet volume 10, en de andere volume 3. waarom weet ik ook niet nog een vraag . een windows staat op een ssd schijf .de andere op hd schijf .de hd schijf staat heel vaak te (zoeken ?)en en een knipperd ledje. wat is de oorzaak ,kan ik daar wat aan doen? gr hela.
  6. Hoi sento Dat is ook mijn bedoeling,ik ga als tijd heb aan de slag. Bedankt sento. Gr hela
  7. hoi Sento mijn vraag :als ik op een pc twee maal win 10 heb ,welleswaar op 2 verschillende schijven, zou dat kunnen werken ? gr hela.
  8. goedemorgen. mijn gekke vraag :ik heb een E: schijf met win 10 ,werk prima. nou heb ik op een andere schijf win 7 staan .kan ik hier zonder problemen win 10 installeren?? gr hela.
  9. hela

    app,s win 10

    hoi clarkie sorry dat ik niet gereageerd heb , maar na de grote update ,funcioneerd alles weer. nog bedankt .hela.
  10. hela

    app,s win 10

    Hallo Sorry maar ik bedoel Windows 10. Vr Gr hela
  11. hela

    app,s win 10

    hallo van de 20 tegels op het aanmeldscherm ,doen 3stuks het niet meer ,ze lichten op en verdwijnen.opnieuw installeren help niet . resolutie beeldscherm 1900*1200 ook niet drivers videokaart op de nieuwste stand. diversen tips uitgeprobeerd. de apps die het niet meer doen (twitter...nieuws, en een kaart spelletje). help gr hela
  12. hela

    boot

    hoi sento nog even de d:/ schijf is een apparte geformateerde schijf. of heet dat ook een partitie? sorry voor mijn gezeur. gr hela.
  13. hela

    boot

    hoi sento bedankt ,ik ga aan de slag . moet alleen nog wat moed verzamelen. gr hela
  14. hela

    boot

    oi clarkie. nog een vraag:bij aangepaste installatie , kan ik dan kiezen ,waar win7 word geinstalleerd.? op c schijf staat win 10 dat moet zo blijven. dus ik wil win 7 op d schijf installeren ,kan dat? gr hela36
  15. hela

    boot

    hoi mijnpc :schijf c:met windows 10 back up schijf e: schijf d: geformateerd. vraag: kan ik windows 7 op D:schijf installeren? zo ja ,als ik de installatie schijf (win7) plaats heb ik dan de keus waar hij win 7 moet installeren.? vr gr hela.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.