Ga naar inhoud

stavros

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

stavros's prestaties

  1. alpha, bedankt voor je antwoord. Kleine verduidelijking... De "Nr" in kolom D is de huisnummer van het adres. De "Nr" in kolom A en J zijn dus de nummers van de lijnen (dit om de lijn te kunnen volgen als blad "leads afgedrukt wordt.) Alpha, voel je je geroepen om dit ook effectief uit te werken?(eventueel tegen betaling) Want ik ben niet helemaal mee in je verhaal. Misschien wel mee, maar hoe ik dit in de praktijk moet brengen ben ik helemaal niet mee.
  2. popipipo, bedankt voor je antwoord. Ik snap niet helemaal wat je gedaan hebt. Mijn uitleg was misschien ook niet helemaal duidelijk. Het is de bedoeling dat ik in blad "leads" de gegevens invul, en dat die dan daaruit overgezet worden naar blad 1,2,3 enz. Natuurlijk zal ik dan 30 bladen moeten maken, maar ik heb weinig zin om bij al die bladen elk vakje te gaan selecteren en door te verwijzen. Snap je wat ik bedoel?
  3. Hoi, ik heb een tabel in mekaar geknutseld met daarin de leads die binnenkomen. Nu wil ik de gegevens uit die tabel (per klant) overzetten naar een aparte klantenfiche. Ik heb klantenfiche 1 gemaakt en die gekopieerd en die heb ik 2 genoemd. Hoe kan ik dit maken dat de gegevens uit de tabel automatisch overgezet naar klantenfiches? Ik heb nu één klankenfiche gemaakt en zo elke keer de cel in de klankenfiche geselecteerd en dan toegewezen welke informatie daar moet inkomen. Maar mijn tabel bevat misschien 100 leads er maand. Daar ik geen zin heb om dit voor 100 klantenfiches te doen, is mijn vraag of dit ook geautomatiseerd kan gebeuren. Ik heb de tabel bijgevoegd. Dank bij voorbaat voor jullie hulp. Stavros PCHelpforum Leads .xlsm
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.