Ga naar inhoud

naaina

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over naaina

  • Verjaardag 05-02-1993

naaina's prestaties

  1. Ah ok, ik snap het Bedankt xD
  2. Als je in je oude Outlook klikt op Bestand, Importeren en Exporteren, en dan de optie 'naar een bestand exporteren' klikt, en dan gewoon de stapjes volgt, kan je dit opslaan. Als je het dan op usb zet, en en overzet op de andere pc, moet je gewoon hetzelfde doen. Bestand, Importeren en Exporteren, en dan 'gegevens uit een ander programma of bestand importeren' zou het volgens mij wel moeten lukken. Ik ben niet zeker of het zal werken, heb het zelf nog nooit geprobeerd, maar je kan het zelf eens proberen. Laat maar weten als je vragen hebt.
  3. stegisoft: wat bedoel je met partner gevonden? dennis schraa: jaa, het is al opgelost, maar toch bedankt
  4. jaa, het is gelukt! Ik heb ook een link gevonden naar het software programma dat ik vroeger had en heb het gedownload, en nu komt er terug geluid uit mn pc Bedankt voor al je hulp!
  5. Ik heb de driver opnieuw kunnen installeren, via apparaatbeheer, maar i.p.v. het automatisch te laten doen heb ik het handmatig gedaan. Nu zijn de instellingen van het geluid terug beschikbaar en het icoontje rechts vanonder is ook terug. Maar ik hoor nog steeds geen geluid. Heb ik misschien iets fout gedaan?
  6. Ok, bedankt voor je hulp.
  7. Ik zie het icoontje, maar als ik erop klik opent er een nieuwe pagina die vraagt om de software te kopen (niet gratis dus). Het programma zegt dat ik 13 slechte drivers heb, moeten deze dan allemaal vervangen of hersteld worden?
  8. Ok, dankjewel ! Ik heb gekeken bij 'apparaatbeheer', en dan zie ik dit: [ATTACH]2140[/ATTACH] Als ik op 'multimedia-audiocontroller' klik krijg ik dit: [ATTACH]2141[/ATTACH] Als ik dan op 'stuurprogramma opnieuw installeren' klik, is de pc even bezig, en dan verschijnt dit op het scherm: [ATTACH]2142[/ATTACH] Dus ik denk dat ik software verwijderd heb die ik niet meer terug kan vinden, wat moet ik nu doen?
  9. [ATTACH]2139[/ATTACH] Ik hoop dat dit het juiste is. Rapport 2.txt
  10. Nee, het icoontje dat vroeger rechts onderaan stond is nu weg.. soort moederbord weet ik niet, waar kan ik dat vinden?
  11. heej iedereen, Sinds vandaag kan ik geen enkel geluid meer horen uit mn pc.. Het ligt niet aan m'n boxen, want die werken nog. Als ik via het configuratiescherm naar geluidsapparaten ga kan ik geen enkele instelling wijzigen. Ik denk dat de oorzaak van het probleem het verwijderen van bepaalde software is. Kan iemand me helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.