Ga naar inhoud

MarcB

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

MarcB's prestaties

  1. Hoi alpha, Ik ben een redelijke newbie dus het is voor mij veel uitproberen en leren vd fouten. Ik heb ondertussen de meeste fouten weten op te sporen en de makro werkt zoals die zou moeten. Natuurlijk wil ik alle onnodige zaken er uit hebben en jouw tip over het eerst selecteren zal ik dan ook zeker toepassen! Even voor de duidelijkheid: De makro staat in wbA (master databestand) en wbB is een steeds vannaam wisselend excel werkboek. Ik heb inmiddels een manier gevonden om de verwijzing naar wbB aan te passen op het moment dat ik de makro weer uitvoer bij een nieuw wbB. Bedankt voor je feedback in ieder geval.
  2. Hallo ik zou graag hulp van iemand hebben om mij verder te helpen. Ik krijg binnenkort ± 150 audit formulieren (Excel) binnen en wil de data die relevant is kopieren naar een master excel werkboek opdat ik in de laatste alle informatie per audit op één rij heb staan Nu heb ik een makro gemaakt, in een bestand genaamd "Store Audit Form_ENG.xls", die dit, voor mij, perfect genoeg doet. Het probleem is echter dat de makro, wanneer ik hem op een ander audit formulier (dus andere naam), uitvoer vastloopt nadat hij gegevens heeft gekopieerd naar de master file en terug moet keren naar het basis werkboek. Hieronder een klein gedeelte van de makro met rood gemarkeerd de regel waarop de makro vastloopt indien ik hem opstart vanuit bvb "Winkel 209 Store Audit Form.xls". Dus hoe kan ik terug gaan naar het steeds wisselende werkboek/sheet van waaruit de makro wordt opgestart? Wie helpt mij uit de brand? Bvd Marc ActiveSheet.Unprotect Range("C8").Select Selection.Copy Windows("Master Workbook Audits 2015.xlsx").Activate Range("d200").End(xlUp).Offset(1, -3).Select Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _ :=False, Transpose:=False Windows("Store Audit Form_ENG.xls").Activate Range("C6").Select Application.CutCopyMode = False Selection.Copy
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.