Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

rozijn

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. goedenavond PC helpforum Ik heb een belkin play wireless USB adapter (F7D4101 ed/V1) die ik nu ook gebruik om mijn laptop te voorzien van 5GHz netwerk mogelijkheden om minder internet problemen te hebben op school. Het probleem is dat deze onregelmatig connectie 'verliest' en er een geel uitroepteken verschijnt aan mijn WIFI connectie onderin de taakbalk van windows 10. Eens ik de troubleshooter gebruik reset hij de adapterinstellingen en geeft deze uiteindelijk de melding dat de default gateway niet meer beschikbaar was. Ik heb hierover al info gevraagd bij mijn leraar maar deze zegt dat hier weinig aan te doen is. Hoe dan ook denk ik dat het probleem op te lossen is of dat het eventueel aan iets anders kan liggen dan de connectie van de stick zelf. Ik gebruikte deze op mijn vaste computer zonder problemen waardoor ik dit maar een vaag antwoord vond. Ik heb AVG Free 2016 met de tijdelijke premium mogelijkheden laten draaien zonder dat er problemen ontdekt werden. Malwarebytes is nu aan de slag met hopelijk meer resultaat. Wat denken jullie hiervan en welke stappen zou ik het best ondernemen om de oorzaak van dit probleem samen met de klassieke win 10 problemen zoals startknop die niet werkt te verhelpen? mvg rozijn
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...