Ga naar inhoud

Nonactief

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Nonactief's prestaties

  1. Dank voor je reactie. Aan die Hama kabel hangt een optie van 3.5 hdd optica drive - 2,5 hdd en sata drive. Vervolgens zit er nog een aansluiting waar vier pinnetjes inzitten, naast elkaar. Meer opties zijn er niet. Gek, die 500ma wat usb gebruikt, want het is juist de bedoeling dat er een harde schijf aan hangt. Bij de sata aansluiting zit de pwer en data aansluiting ineen. Schijf in de pc hangen is misschien een optie, maar ik ben echt een leek. Vond het al heel wat dat ik deze kon vinden in de oude pc. Zou ik dit dan ook met dit kabeltje kunnen of plug ik hem er gewoon in zoals hij ook in de oude zat? (moet ik wel een ingang hebben van binnen toch?)
  2. Hallo. Ik ben een leek: dat als eerste! Mijn pc heeft een geheugencrash gehad en nu werk ik op een andere pc. Aangezien er op de oude pc veel foto's en prive bestanden staan wil ik deze graag veiligstellen. Ik heb een kabel aangeschaft (hama KSB-IDE/sata adapter) om deze bestanden te kunnen inzien en te kopiëren. Deze zou zowel stroom geven als data moeten lezen. Dit i.p.v. een externe behuizing. Alleen mijn pc die wel werkt leest de kabel met de harde schijf eraan niet. De harde schijf is een Seagate Barracuda 7200:12 750 GB. De pc waar ik nu werkzaam op ben werkt op windows 10. Ik heb het via disk management geprobeerd maar hij ziet de harde schijf er niet aanhangen. Doe ik iets fout? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.