Ga naar inhoud

Lucrin

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Lucrin's prestaties

  1. Nou als ik op chrome klik opent deze gewoon? en dit geldt ook voor documenten. Ik snap ook niet waarom deze het wel doen en de rest niet. Maar dit is de situatie nu. Via de loep heeft inderdaad niet heel veel zin. Deze reageert niet.
  2. Geplaatst Gisteren, 14:51 Nou de taakweergave + documenten en Google Chrome zijn de enige opties die het doen. M'n agenda/geluid/batterij/ Start en zoek doen het allemaal niet als ik er op klik. Het enige wat ik heb gedaan is vanuit Windows 8 de gratis update naar 10. Een tijdje heeft mijn laptop gewoon goed gefunctioneerd tot nu.
  3. De toetsencombinatie van Windows + X geeft geen reactie.
  4. Nou de taakweergave + documenten en Google Chrome zijn de enige opties die het doen. M'n agenda/geluid/batterij/ Start en zoek doen het allemaal niet. Het enige wat ik heb gedaan is vanuit Windows 8 gratis de update naar 10. Een tijdje heeft mijn laptop gewoon goed gefunctioneerd tot nu.
  5. Helaas hebben de antwoorden die in je link stonden niets geholpen. Toen ik Windows 8 had heb ik dit probleem ook al een keer gehad. Toen heb ik uiteindelijk een fabrieksherstel gedaan en mijn laptop deed het weer prima. Dit lijkt mij ook de oplossing hier. Maar er is een probleem: om bij Windows 10 naar instellingen te kunnen, heb ik de startknop nodig. Ik heb al van alles geprobeerd om bij instellingen te komen maar het lukt me niet. Ik voel me nu bijna genoodzaakt om een professionele ICT 'er in te schakelen want zoals het er nu uit ziet kan ik het zelf niet oplossen... jij of iemand anders nog suggesties/ oplossingen?
  6. Sinds enige tijd functioneert mijn Windows 10 niet meer goed. Mijn startknop reageert niet meer als ik er op klik of als ik het icoon op mijn toetsenbord probeer te openen. Hierdoor kan ik niet meer naar mijn programma's op mijn laptop. Ook de loep om mee te zoeken reageert niet als ik er op klik. Echter doet de taakweergave en de Windows store het dan weer wel. Ik heb al verschillende pogingen gedaan om het probleem te verhelpen maar dit zonder resultaat. Iemand nog suggesties?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.